prca Odesláno 19. červen 2015 Odesláno 19. červen 2015 Koupil jsem jumra,který má prasklé pera.Jedná se o krátkou nízkou verzi.Mám možnost pružin s ducata,ale s maxe.Rozměrově pasují ,ale jsou v jednom místě o 2 mm tlusčí.Myslíte že by mohl být problém s jízdníma vlastnostma.Bude to hodně tvrdé.Díky Citovat
P607Olda Odesláno 19. červen 2015 Odesláno 19. červen 2015 Měl bys tam dát, co tam patří, sežeň z vrakáče. Tuhost pružin bude mít vliv na výšku prázdného a při zatížení. Na dynamickou tuhost (tvrdé za jízdy) mají vliv tlumiče. Citovat
ozzy56 Odesláno 19. červen 2015 Odesláno 19. červen 2015 (upraveno) kdyby to bylo jedno, tak vyrábějí jeden rozměr listových per pro celou řadu Jumper, Ducato atd. oprav si ten nadpis Upraveno 20. červen 2015 uživatelem ozzy56 Citovat
Guest StibTo Odesláno 19. červen 2015 Odesláno 19. červen 2015 Oprava nadpisu nepomuze je to horsi... Citovat
Chip Odesláno 20. červen 2015 Odesláno 20. červen 2015 tvl. doplň si tam písmenka než mi docvaklo na co se ptáš tak to trvalo. taky záleží na tom jak často plánuješ jezdit prázdnej zatíženej potažmo přetíženej.já co mám transita tak mi přijde oproti jinejm vyšší, možná jen nejsou unavený, ale jaký tam kdo dával pera jsem radši nikdy neřešil a na jízdních vlastnostech nic nepozoruji jezdí pomalu:-) Citovat
prca Odesláno 26. červen 2015 Autor Odesláno 26. červen 2015 No pera mám vyměněné,jestli jsou to přesně ty co tam patří stopro nevím,ale na vrakáču tvrdily ,že jsoou z malé a krátké verze.Ale mám další dotaz.Myslel jsem si ,že s výměnou per se vyřeší i bouchání zadní nápravy,bohužel tomu tak není.Ze známým sme to procházely a jel za mnou autem po hrbech.říkal ,že kola poskakují po silnici.Mohou bouchat i špatné tlumiče???Nabo je ještě něco co by mohlo bouchat na zadní nápravě???Za pravopisné chyby se omlouvám Citovat
P607Olda Odesláno 26. červen 2015 Odesláno 26. červen 2015 Když poskakují kola tak jsou špatné nebo uvolněné tlumiče. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.