Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Koupil jsem jumra,který má prasklé pera.Jedná se o krátkou nízkou verzi.Mám možnost pružin s ducata,ale s maxe.Rozměrově pasují ,ale jsou v jednom místě o 2 mm tlusčí.Myslíte že by mohl být problém s jízdníma vlastnostma.Bude to hodně tvrdé.Díky

Odesláno

Měl bys tam dát, co tam patří, sežeň z vrakáče.

Tuhost pružin bude mít vliv na výšku prázdného a při zatížení. Na dynamickou tuhost (tvrdé za jízdy) mají vliv tlumiče.

Odesláno (upraveno)

kdyby to bylo jedno, tak vyrábějí jeden rozměr listových per pro celou řadu Jumper, Ducato atd. :myslim

oprav si ten nadpis

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

tvl. doplň si tam písmenka než mi docvaklo na co se ptáš tak to trvalo.

taky záleží na tom jak často plánuješ jezdit prázdnej zatíženej potažmo přetíženej.já co mám transita tak mi přijde oproti jinejm vyšší, možná jen nejsou unavený, ale jaký tam kdo dával pera jsem radši nikdy neřešil a na jízdních vlastnostech nic nepozoruji jezdí pomalu:-)

Odesláno

No pera mám vyměněné,jestli jsou to přesně ty co tam patří stopro nevím,ale na vrakáču tvrdily ,že jsoou z malé a krátké verze.Ale mám další dotaz.Myslel jsem si ,že s výměnou per se vyřeší i bouchání zadní nápravy,bohužel tomu tak není.Ze známým sme to procházely a jel za mnou autem po hrbech.říkal ,že kola poskakují po silnici.Mohou bouchat i špatné tlumiče???Nabo je ještě něco co by mohlo bouchat na zadní nápravě???Za pravopisné chyby se omlouvám :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...