Havlicek.Lukas Odesláno 15. červen 2015 Odesláno 15. červen 2015 Zdravicko - mam tenhle cinsko-polsky telefonnevadi mi ze to je takova sumka ale na to ze ho mam 24 hodin me serou uz 3 problemy1) ROOT telefonu - jak a cim (odstraneni polskych aplikaci)- neco sem hledal ale vetsinou prave polske stranky2) pipani upozorneni mezi daty a WI-FI podle me po ROOT to pujde smazat3) klavenice - nemam rad tu android - chci klavesnici starej styl (ABC (DEF, ....) na jedny klavesnici) - a. jsou vetsi b. jsem na to zvyklej
Slayer Odesláno 15. červen 2015 Odesláno 15. červen 2015 1, takhle to dělají s tabletem Lark, tak by to mohlo jít.... ... 3, Stáhnout jakoukoli jinou klávesnici z netu...třeba Xperia keyboard tam tuhle volbu má....
Havlicek.Lukas Odesláno 21. červen 2015 Autor Odesláno 21. červen 2015 no kamos tvrdi ze i android ma klasickou 12pad nebo jak se jmenuje - jenze on ma praver Xperii
Havlicek.Lukas Odesláno 31. říjen 2015 Autor Odesláno 31. říjen 2015 prosim zamknout nebo smazattelefon mi po 2 tydnech od koupe ukradly na praze 5 a s Lenovem to uz mam hotovy
Recommended Posts