Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

svody na 307cc??

Recommended Posts

Odesláno

Tak zatím sem nenašel žádnou firmu, která by to vyráběla. Nevěděl by někdo o někom, kdo to u nás je schopnej vyrobit v rozumné kvalitě? je to 2.0 16V 180k a chtěl bych na to nejlépe komplet výfuk kromě koncovky..teda pokud mi to nevymluvíte, ale podle mě je ten motor strašně přidušenej všema katalyzátorama atd..díky za rady! Jinak jsem z Brna, ale v okolí tu nikdo nic takovýho neumí co vím..

Odesláno

děkuju za tip, ale tam už sem volal a nepomohli.

druhej příspěvek trošku nechápu...

Odesláno

možná se vám to bude zdát jako prdel, ale to auto opravdu nejede! má to malej krou?ák a navíc to má 1600kg..těch 180k to má až v 7mi tis. a 200Nm v 5tis. uvidíme jak to bude pi chipu...

Odesláno

Podle těch údajů to je celkem slabota, je to fakt hrozně těžký (1600kg:o). Má to 8,9 kg/PS a to není žádná sláva. Pro srovnání 205GTI má 7,4 kg/PS. Potřebovalo by to 216 koní aby se to hejbalo jako 205-ka.

Odesláno

jo jinak svody delaji na zakazku ve vyskove, zjistim ti kontakt jestli chces, jeste nemeli nespokojeneho zakaznika, muzes si vybrat jeslti chces 4-2-1 nebo 4-1, ten clovek tomu hodne rozumi a ty svody sou vazne :super

Odesláno
Původně zaslal: voštík

a ja mam 6,7 pripadne 6,1 (zalezi jestli Overboostnuty nebo ne :) )

no ale s ridicem to vyjde na 7 a 6.4, i tak to neni zadna slava, chtelo by to min :roker

prosimte, kolik muzes vazit? 50? nenos do auta zimni bundu :):papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...