KowStalker Odesláno 9. červen 2015 Odesláno 9. červen 2015 Zdravím. Po nějaké té době mám opět dotaz na Vás zkušené. Podařilo se mi utrhnout hlavici řadící páky a chtěl bych se zeptat jak ji vyměnit a nejlépe za co (zda pohledat na vrakáčích nebo přemýšlet o něčem neorigo z tuning shopu). Peugeot 306SW 1,6 benzín 98.rok Děkuji Citovat
KowStalker Odesláno 9. červen 2015 Autor Odesláno 9. červen 2015 Jo čučí na mě bílej kolík a zbytek plastku je okolo ještě. Citovat
Tessi24 Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 jo já mám třeba tuhle, kupovanou v autokelly Citovat
Guest StibTo Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 pokud je znicena tak se neptej jak ji vymenit proste sezenes novou a narazis ji tam ... co tak koukam na ty fotky asi bych spis doporucil origo a nebo me se treba osvedcila hlavice z P307 5-kvalt, ma dobre vyvazeni a hezky padne do ruky - sehnal jsem ji tehdy na Bazos.cz Citovat
morepower Odesláno 11. červen 2015 Odesláno 11. červen 2015 koupil sem na vrakáči origo z novějšího peugeotu (myslim, že je z 307, vybíral sem očima), dal sem za ni asi 150. Natlouk sem ji tam gumovou palicí - a je to docela makačka. ale abych tě uklidnil, tak sundat ji je mnohem horší Citovat
KowStalker Odesláno 14. červen 2015 Autor Odesláno 14. červen 2015 Takže to vyměnit komplet aj s manžetou atd. paráda. To jsem ještě nedělal tak se jde Googlit Všem díky za tipy. Citovat
Návštěvník Odesláno 11. červenec 2015 Odesláno 11. červenec 2015 Já tam dal z xsary, na vrakáči mi ji dal zadara i s manžetou, ten bílej kolík se mi rozlámal, tak jsem do hlavice narval zmraženou zahradní hadici, a gumovou palicí namlátil na ten železnej ocac. Drží parádně. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.