deeper Odesláno 7. březen 2003 Odesláno 7. březen 2003 Nemáte někdo zkušenosti s předělávkou stěračů na 205 na jeden centrál. Chtěl bych se do toho pustit a nefim, kde začít. Dík všem:) Citovat
oddie Odesláno 7. březen 2003 Odesláno 7. březen 2003 Už to tu bylo, snad i s odkazem. Hledej, šmudlo Citovat
Guest Ondra Odesláno 7. březen 2003 Odesláno 7. březen 2003 klikni na vyhledat a zadej stěrač .... pěkný počtení, jestli to namontuješ, tak pak napiš dojmy.... Citovat
Hics Odesláno 7. březen 2003 Odesláno 7. březen 2003 Skušenosti mám, ale pouze v teoretické rovině. Pokud to funguje jak má, tak při otevření auta dálkou by ti měli přední stěrače setřít 2x a při zanření by měl setřít zadní stěrač 1x a to pouze v případě, že máš na centrál i 5/3 dveře. Je to moc užitečný a všichni to strašně chtěj... :D:D:D:D Citovat
Dydzej Odesláno 7. březen 2003 Odesláno 7. březen 2003 A kdyz to pichnes jeste na alarm, tak to pri pokusu o kradez zacne zurive stirat :D:D Citovat
deeper Odesláno 17. březen 2003 Autor Odesláno 17. březen 2003 Tak jsem to včera zprovoznil, sice sem je nedokázal spojit s alarmem:D ale jinak běhaj suprově. Dělal jsem podle Nějaký stránky od Voštíka a je to super. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.