Pe.Tr Odesláno 6. červen 2015 Odesláno 6. červen 2015 Mam plazmu od panasoniku, smart, s tim ze jsou na ni aplikace, youtube ktery jsme jako jediny pouzivali tuto aplikaci ukoncil v dubnu viz https://support.google.com/youtube/answer/6098135?p=yt_devicesupport&hl=cs&rd=1 Muj dotaz zni jestli je mozne do tv dostat nejaky web prohlizec, na smart shopu jsem nic takoveho nenasel. Citovat
jojtik Odesláno 6. červen 2015 Odesláno 6. červen 2015 Nie, jedine ext. zariadenie (napr. WD TV Live). Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 7. červen 2015 Odesláno 7. červen 2015 kdyz to tak ctu tak moje Blue - Ray Sony ma asi taky problem stesti ze ty smart funkce nepouzivam Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. červen 2015 Autor Odesláno 7. červen 2015 Jojtik moc diky za nasmerovani, supr Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. červen 2015 Autor Odesláno 7. červen 2015 tak koukam že to umi i přehravat soubory co tv neumi tak to jdu do toho, fakt moc díky. Citovat
lape Odesláno 7. červen 2015 Odesláno 7. červen 2015 No on Panasonic má přímo děsnou podporu přehrávaných formátů,ale oni na to se..u odjakživa.Nikdy jsem nepochopil jejich přístup,je možné,že už se polepšilil,ale co tak občas zahlédnu na netu,tak o tom dost pochybuju.Samsung a LG nemají problém tam narvat player,který vezme téměř vše,ale Panasonic pokud vůbec,přehraje pár formátu a končí.Kámoš si dodnes rve vlasy,že koupil Panasonic u kterého sice bylo psáno,že zvládá divx a xvid atd,ovšem lišácky už nikde nepsali,že v tomto formátu přehraje jen to co si sám nahraje Taky mám Panasonic,ale když jsem ho kupoval,tak ještě nebyly moc rošířené USB sloty na TV,takže tam žádný nemám a rovnou jsem k tomu koupil ASUS O!PLAY HDP-R1. Citovat
jojtik Odesláno 7. červen 2015 Odesláno 7. červen 2015 (upraveno) Pe.Tr: To bol taky nastrel .Mam konkretne model WD TV LIVE Streaming Media Player WDBGXT0000NBK-12. Su tam 2 aplikacie na Youtube, jedna funguje, prave som to skusal , ale je to dost neohrabane (pomale, dost neprakticke pisanie) voci tomu co je na plazme panasonic. Kupoval som to kvoli tomu, ze to prehra vsetko. edit: Takze, v tej apke (WD TV) to ide sparovat napr. s mobilom alebo tabletom a priamo to pustat do TV cez ne. Odskusane na tablete Acer Iconia A1-810 a NTB Upraveno 7. červen 2015 uživatelem jojtik Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. červen 2015 Autor Odesláno 7. červen 2015 Tzn propojeni s tv a pusteni primo do tv jo nebo ne? Ted jsi me zmatl Citovat
jojtik Odesláno 7. červen 2015 Odesláno 7. červen 2015 Ano. Priamo aplikacia v tom WD TV live (model co som pisal) a rovnako prehravanie YouTube cez mobil, tablet i PC. Citovat
dusan2 Odesláno 8. červen 2015 Odesláno 8. červen 2015 Ja mam podobný problém. Smart TV nemám ale bluray cez ktorý som používal YouTube. Mal som to spárované s tabletom fungovalo to bezchybne ale nedávno mi aplikácia YouTube nejako zázračne s bluray ,,odišla '' a neviem ju tam nijako dostať. Ide o zariadenie Samsung. Citovat
jojtik Odesláno 9. červen 2015 Odesláno 9. červen 2015 Konkretny zoznam podporovanych i nepodporovanych zariadeni pre YouTube od 20.4.2015 nie je. Toto je zverejneny zoznam priamo od YT: https://support.google.com/youtube/answer/6098135?p=yt_devicesupport&hl=en&rd=1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. červen 2015 Autor Odesláno 9. červen 2015 Wd tv live uz mam doma snad bude cas vecer to zapojit Citovat
xpetrix Odesláno 9. červen 2015 Odesláno 9. červen 2015 Mam plazmu od panasoniku, smart, s tim ze jsou na ni aplikace, youtube ktery jsme jako jediny pouzivali tuto aplikaci ukoncil v dubnu viz https://support.google.com/youtube/answer/6098135?p=yt_devicesupport&hl=cs&rd=1 Muj dotaz zni jestli je mozne do tv dostat nejaky web prohlizec, na smart shopu jsem nic takoveho nenasel. Aj nas Samsung sam vymazal app Youtube... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.