Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No on Panasonic má přímo děsnou podporu přehrávaných formátů,ale oni na to se..u odjakživa.Nikdy jsem nepochopil jejich přístup,je možné,že už se polepšilil,ale co tak občas zahlédnu na netu,tak o tom dost pochybuju.Samsung a LG nemají problém tam narvat player,který vezme téměř vše,ale Panasonic pokud vůbec,přehraje pár formátu a končí.Kámoš si dodnes rve vlasy,že koupil Panasonic u kterého sice bylo psáno,že zvládá divx a xvid atd,ovšem lišácky už nikde nepsali,že v tomto formátu přehraje jen to co si sám nahraje :D Taky mám Panasonic,ale když jsem ho kupoval,tak ještě nebyly moc rošířené USB sloty na TV,takže tam žádný nemám a rovnou jsem k tomu koupil ASUS O!PLAY HDP-R1.

Odesláno (upraveno)

Pe.Tr:

To bol taky nastrel :).Mam konkretne model WD TV LIVE Streaming Media Player WDBGXT0000NBK-12. Su tam 2 aplikacie na Youtube, jedna funguje, prave som to skusal :), ale je to dost neohrabane (pomale, dost neprakticke pisanie) voci tomu co je na plazme panasonic. Kupoval som to kvoli tomu, ze to prehra vsetko.

edit: Takze, v tej apke (WD TV) to ide sparovat napr. s mobilom alebo tabletom a priamo to pustat do TV cez ne. Odskusane na tablete Acer Iconia A1-810 a NTB :)

Upraveno uživatelem jojtik
Odesláno

Ja mam podobný problém. Smart TV nemám ale bluray cez ktorý som používal YouTube. Mal som to spárované s tabletom fungovalo to bezchybne ale nedávno mi aplikácia YouTube nejako zázračne s bluray ,,odišla '' a neviem ju tam nijako dostať. Ide o zariadenie Samsung.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...