Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Poprosim o radu mam tyden peugeota 607 2.7 hdi rok 2007 rano start tak na seste otoceni a trocha koure,teple na 3 otoceni,myslel jsem ze baterka ale dela to i s novou,po startu jede krasne necuka,pravidelny chod.poradi nekdo?kontrolka zhaveni nesviti pri startu

Odesláno

Zhavice asi KO, ked tak tazko nastartuje, ale pri novsich modeloch to uz ani nezhavi, pokial je vonku teplo. To co auto poklada za teplo.

Dat preverit, vyskusat. zhavice su cca 12€/ks, plus robota. Niekde to ide lepsie, niekde horsie. Skus.

Odesláno (upraveno)

nevím, jestli má 2.7 HDi v nádrži dopravní elektrické čerpadlo, nechce se mi to hledat v serboxu, ale když nemá, tak popis přesně sedí na padání nafty... :myslim

tak nic, je tam el. čerpadlo

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Ano v Peugeotu u kopeckého mi řekli, že může být něco se startérem, nebo něco kolem, ale prý žhavení ne, ale otestují ho. Tyhle potvory prý už v létě nežhaví, proto ani ta kontrolka nesvítí.

Odesláno

Když změříš kompresní tlaky, tak se možná dozvíš víc. Řekl bych, že ten motor bude mít naběhaných už dost kilo a tlaky budou trochu slabší, ale asi bych to zatím neřešil. Možná pomůže výměna pal. filtru, jestli jsi ho už neměnil.

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...