stepanz Odesláno 2. červen 2015 Odesláno 2. červen 2015 Poprosim o radu mam tyden peugeota 607 2.7 hdi rok 2007 rano start tak na seste otoceni a trocha koure,teple na 3 otoceni,myslel jsem ze baterka ale dela to i s novou,po startu jede krasne necuka,pravidelny chod.poradi nekdo?kontrolka zhaveni nesviti pri startu Citovat
mmartinkovic Odesláno 3. červen 2015 Odesláno 3. červen 2015 Zhavice asi KO, ked tak tazko nastartuje, ale pri novsich modeloch to uz ani nezhavi, pokial je vonku teplo. To co auto poklada za teplo. Dat preverit, vyskusat. zhavice su cca 12€/ks, plus robota. Niekde to ide lepsie, niekde horsie. Skus. Citovat
ozzy56 Odesláno 3. červen 2015 Odesláno 3. červen 2015 (upraveno) nevím, jestli má 2.7 HDi v nádrži dopravní elektrické čerpadlo, nechce se mi to hledat v serboxu, ale když nemá, tak popis přesně sedí na padání nafty... tak nic, je tam el. čerpadlo Upraveno 3. červen 2015 uživatelem ozzy56 Citovat
stepanz Odesláno 3. červen 2015 Autor Odesláno 3. červen 2015 Ano v Peugeotu u kopeckého mi řekli, že může být něco se startérem, nebo něco kolem, ale prý žhavení ne, ale otestují ho. Tyhle potvory prý už v létě nežhaví, proto ani ta kontrolka nesvítí. Citovat
Guest Sale Odesláno 3. červen 2015 Odesláno 3. červen 2015 Když změříš kompresní tlaky, tak se možná dozvíš víc. Řekl bych, že ten motor bude mít naběhaných už dost kilo a tlaky budou trochu slabší, ale asi bych to zatím neřešil. Možná pomůže výměna pal. filtru, jestli jsi ho už neměnil. Citovat
stepanz Odesláno 3. červen 2015 Autor Odesláno 3. červen 2015 má najetu 239000 se serviskou, koupenu a servisováno u peugeotu Citovat
ozzy56 Odesláno 3. červen 2015 Odesláno 3. červen 2015 přesto bys měl vše zkontrolovat, nebo vyměnit filtry,oleje atd.,prostě základní servis, když to máš týden Citovat
stepanz Odesláno 3. červen 2015 Autor Odesláno 3. červen 2015 na to se urcite chystam a domansky v praze bude delat i servis na 240000 ujetych km, rozvody atd Citovat
stepanz Odesláno 12. červen 2015 Autor Odesláno 12. červen 2015 Tak vyřešeno, špatný obal startéru, tím pádem blbý start a vysoký odběr na baterku. Oprava cca 2500Kč Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.