Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Niekedy ked prudko pridam plyn alebo idem nad 3000 otacok auto zacne trha skacu otacky a nejde do vykonu. Potom staci vypnut motor znova nastartovat a uz ide normalne. Mam peugeot 406 coupe 2.0 benzin stary model 97kw netusite cim to moze byt dakujem.

Odesláno

No nevim ja jsem mel skoro to same a vyresil jsem to tak ze jsem vymenil podavaci cerpadlo , co je v nadrzi . Slo o to ze ma davat kolem 4-4,5 baru ale davalo jen 2,5 tudiz motor mel nedostatek paliva a skubal pokud jsem jel jak duchodce v pohode jak sem potreboval akcelerovat kolem 3 tisic skubalo to. No ja jsem to resil tak ze na vystup z cerpadla jsem dal pres kousek hadicky manometr spojka funguje na festo a zapnul klicek , a bylo zmereno .Pak jsem s citem do hadicky udelal inj jehlou diru a vypustil tlak . Po vymene byl tlak tak jak jsem psal pres 4 bary . Zkus tohle , dalsi vec nevim jestli to coupe maji nebo ne v ceste je palivovej filtr je u pravyho zadniho kola tesne u nadrze nahore tam by taky mohl byt problem je zanesenej a taky ba to nemuselo davat kolik ma .

Odesláno

jeho motor ma 3 bary tlak paliva ,palivove cerpadlo by som vymenil tak ci onak ked  je povodne taktiez by to mohla sposobovat zapal rampa ale najskor by som vymenil to cerpadlo a filter palivovy samozrejme sviecky ak su stare

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...