Elektrikar67 Odesláno 14. květen 2015 Odesláno 14. květen 2015 Niekedy ked prudko pridam plyn alebo idem nad 3000 otacok auto zacne trha skacu otacky a nejde do vykonu. Potom staci vypnut motor znova nastartovat a uz ide normalne. Mam peugeot 406 coupe 2.0 benzin stary model 97kw netusite cim to moze byt dakujem. Citovat
Návštěvník Odesláno 21. květen 2015 Odesláno 21. květen 2015 No nevim ja jsem mel skoro to same a vyresil jsem to tak ze jsem vymenil podavaci cerpadlo , co je v nadrzi . Slo o to ze ma davat kolem 4-4,5 baru ale davalo jen 2,5 tudiz motor mel nedostatek paliva a skubal pokud jsem jel jak duchodce v pohode jak sem potreboval akcelerovat kolem 3 tisic skubalo to. No ja jsem to resil tak ze na vystup z cerpadla jsem dal pres kousek hadicky manometr spojka funguje na festo a zapnul klicek , a bylo zmereno .Pak jsem s citem do hadicky udelal inj jehlou diru a vypustil tlak . Po vymene byl tlak tak jak jsem psal pres 4 bary . Zkus tohle , dalsi vec nevim jestli to coupe maji nebo ne v ceste je palivovej filtr je u pravyho zadniho kola tesne u nadrze nahore tam by taky mohl byt problem je zanesenej a taky ba to nemuselo davat kolik ma . Citovat
krtek 2 Odesláno 21. květen 2015 Odesláno 21. květen 2015 jeho motor ma 3 bary tlak paliva ,palivove cerpadlo by som vymenil tak ci onak ked je povodne taktiez by to mohla sposobovat zapal rampa ale najskor by som vymenil to cerpadlo a filter palivovy samozrejme sviecky ak su stare Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.