morepower Odesláno 13. květen 2015 Odesláno 13. květen 2015 (upraveno) Zdar, tak mi zničeho nic přestala těsně před zavřením chodit střecha. Dotáh sem ji ručně, a potřebuju poradit, kde hledat chybu Po stisknutí tlačítka stahování pumpa nebzučí a nic se neděje Zkontroloval jsem pojistky 11 a 28, což sem někde našel, že by měly být k ovládání střechy a jsou ok olej tam je, ale jak píšu, chyba bude někde jinde, protože pumpa nebzučí co jsou ještě podmínky pro úspěšnou funkci střechy? ?? jak se dopátrat a co zkontrolovat ?? čidlo v kufru musí posílat signál, že zavřeno - dá se to nějak zkontrolovat? jsou někde jinde další čidla? - jak je zkontrolovat? co řídící jednotka střechy - jde to zkontrolovat? která část kabeláže třeba odchází? ?? ještě něco?? jsem vděčný za každou radu ještě jsem zjistil, že na pravý straně střechy má bejt nějakej mikrospínač - jde zkontrolovat funkci? jo a že se dá ŘJ "zresetovat" zavřením a otevření (nebo jen zavřením?) - to jako fakt, zítra zkusím Upraveno 13. květen 2015 uživatelem morepower Citovat
P607Olda Odesláno 14. květen 2015 Odesláno 14. květen 2015 Dej do googlu Peugeot 306 roof fault, nebo folding roof error, nebo kombinaci jiných anglických nebo francouzských slov. Pro 307 i např. pro 1007 jsem tak našel spoustu informací. Citovat
morepower Odesláno 18. květen 2015 Autor Odesláno 18. květen 2015 Tak nakonec stačilo střechu ručně složit a rozložit a zase se chytla. Problém, proč začla blbnout je, že ten neumětel, co to měl přede mnou blbě namontoval windshot. Víko střechy tlačilo přes packy toho windshotu a když to náhodou zapružilo, tak to tu střechu zblblo. Už sem to opravil=naohýbal jinak. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.