Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Zdar, tak mi zničeho nic přestala těsně před zavřením chodit střecha. Dotáh sem ji ručně, a potřebuju poradit, kde hledat chybu

• Po stisknutí tlačítka stahování pumpa nebzučí a nic se neděje
  • Zkontroloval jsem pojistky 11 a 28, což sem někde našel, že by měly být k ovládání střechy a jsou ok
  • olej tam je, ale jak píšu, chyba bude někde jinde, protože pumpa nebzučí

co jsou ještě podmínky pro úspěšnou funkci střechy?

?? jak se dopátrat a co zkontrolovat ??

• čidlo v kufru musí posílat signál, že zavřeno - dá se to nějak zkontrolovat?
  • jsou někde jinde další čidla? - jak je zkontrolovat?
  • co řídící jednotka střechy - jde to zkontrolovat?
  • která část kabeláže třeba odchází?
  • ?? ještě něco??

jsem vděčný za každou radu

• ještě jsem zjistil, že na pravý straně střechy má bejt nějakej mikrospínač - jde zkontrolovat funkci?
  • jo a že se dá ŘJ "zresetovat" zavřením a otevření (nebo jen zavřením?) - to jako fakt, zítra zkusím
Upraveno uživatelem morepower
Odesláno

Dej do googlu Peugeot 306 roof fault, nebo folding roof error, nebo kombinaci jiných anglických nebo francouzských slov. Pro 307 i např.  pro 1007 jsem tak našel spoustu informací.

Odesláno

Tak nakonec stačilo střechu ručně složit a rozložit a zase se chytla. Problém, proč začla blbnout je, že ten neumětel, co to měl přede mnou blbě namontoval windshot. Víko střechy tlačilo přes packy toho windshotu a když to náhodou zapružilo, tak to tu střechu zblblo. Už sem to opravil=naohýbal jinak.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...