Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Zdar kluci, jsem mezi Peugeoťáky, s 307 5dvéřkem, r.v. 2005, 1.4HDi... Řeším takové tupé klepání u PP kola, pouze při přejíždění nerovností, zatáčení doprava - kočičí hlavy, pravotočivá zatáčka, jsou to fakt celkem rány, srovnatelné zvukově s prasklou pružinou, ale ta je OK, tlumiče komplet nový všechny, silentbloky, stailizátory také, četl jsem verzi uvolněné nádobky na ostřikovače, důležité je zmínit, že každé ráno couvám s volantem doprava, následně točím doleva a rozjíždím se a pod autem zůstane čára tyrkysové barvy - voda do ostřikovačů? Tu mám zimní už smíchanou s letní - modrá + žlutá, na olej to nevypadá, zápach nic. Nevylučuju ani, že by tlumič byl KO, ložisko... Napadá někoho něco? Servis teprv navštívím, ale potřebuju, aby Pegin ještě chvíli vydržel. :) Díky. :) Hans

P.S. Jinak jestli jsem nedodržel nějaké pravidlo fóra, založil něco, co už existuje atd., dopříště napravím, tak mě neukamenujte kluci. :)

Upraveno uživatelem Honzajs
Odesláno (upraveno)

Pegin vydrží, neboj.

Ohni se a prozkoumej tu tekutinu, asi to bude z posilovače řízení??? nebo se prostě pořádně koukni s baterkou, odkud to teče.

Klepání: je to v rytmu otáčení kola? Pak by to byl homokineťák anebo prasklý kotouč. Pokud to puká při točení volantem, tak horní uložení. Pokud to klepe v rytmu pérování, tak tyčky stabilizátoru, spodní čep, silentbloky ramene, uložení stabilizátoru, nebo snad i horní uložení.

Anebo ti vyklouzlo čerpadlo ostřikovače, klepe a teče.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno

Ahoj, dej auto na zvedák odmontuj pravé kolo sundej plastový podblatník, drží to na třech nýtech plus jedna nebo dvě matice m10 spojeno s krytem pod motorem. Tak se dostaneš k nádržce ostřikovačů na které je i čerpadlo. Ta kapalina bude odtud asi vypadené čerpadlo nebo uvolněná nádržka, pokud jsi vše vyměnil, jak píšeš, tak bude ten problém možná tam. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...