petanek19 Odesláno 5. květen 2015 Odesláno 5. květen 2015 Zdravím. Právě jsem hodil před týdnem na internet inzerát o prodeji auta a jak na potvoru včera při stlačení spojky auto začalo vydávat nepříjemný písklavý zvuk. Takže spojka kaput. Chtěl jsem se zeptat, jelikož jsem na internetu našel ceny spojek od 2000 - 6000kč, jestli má cenu investovat do "kvalitnější" (chápejte dražší) spojkové sady. Mám Peugeot 206 2.0Hdi. Díky Citovat
Libor206 Odesláno 5. květen 2015 Odesláno 5. květen 2015 Zdravím. Právě jsem hodil před týdnem na internet inzerát o prodeji auta a jak na potvoru včera při stlačení spojky auto začalo vydávat nepříjemný písklavý zvuk. Takže spojka kaput. Chtěl jsem se zeptat, jelikož jsem na internetu našel ceny spojek od 2000 - 6000kč, jestli má cenu investovat do "kvalitnější" (chápejte dražší) spojkové sady. Mám Peugeot 206 2.0Hdi. Díky Čau mam Peugot 1.4HDI,před 14dny jsem měnil spojku,protože mi prasklo spojkové lanko a bylo mi řečeno,že spojka je kaput.Spojkovou sadu jsem koupil VALEO za 2800kč/www.mroauto.cz/ Citovat
krtek 2 Odesláno 5. květen 2015 Odesláno 5. květen 2015 (upraveno) ked chces predat auto tak nechapem co riesis spust z ceny a hotovo ,ked si auto nechavas tak by som volil sachs alebo valeo Upraveno 5. květen 2015 uživatelem krtek 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.