Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, mám Peugeot 406 a nefunguje centrál. Auto zamknu a hned se mi odemkne. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Kabeláž jsem kontroloval a vypadá v pořádku. Děkuji za odpovědi :)  

Odesláno (upraveno)

to sa stava ak je na zamku (centralu) nejaka prekazka bud nieco zatuhnute alebo bloknute niektory z prednych dveri(alebo nedovrete predne dvere) ,motorceky (tiahla ) odpoj skus to potom zamknut 

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno

Děkuji za odpověď. Tak jsem zjistil, že je problém ve dveřích na straně spolujezdce. Rozebral jsem kabeláž a byly tam zoxidovaný tři piny v bílém konektoru v A sloupku.Po očištění to začlo fungovat. Myslím, že jeden z těch pinů posílá signál do BSI o tom jestli jsou dveře zavřené nebo ne. Když ten bílý konektor nechám odpojený, tak se auto zamkne a hned odemkne. Taky by mohla být chyba i v zámku, nějaký mikrospínač?

• O 1 rok později...
Odesláno

Tak se přidám se stejným problémem...občas se stane u sedanu,ze chci zamknout a auto se hned odemkne...dveře jsou zavřené dia nic nehlásí, zámkem ve dveřích někdy zámknu  jindy az na několikaty pokus už me to dost sere...je nějaký postup jak odhalit ,které dveře a zámek to jsou?nebo na co se zaměřit?diky

Odesláno

Zámky majú snimac polohy,ci sú zamknuté,teda motorcek "dovrcal" na krajnú polohu.Predné musia byť fyzycky zavreté, alebo jazýček zaskočený, zadne ee. Pozri či sa hýbe aj poistka na dverách keď dáš zamknúť.

Ja som mal takto soferove dvere zle,niekedy zamklo, niekedy nie. Motorcek nedošiel na koncoch polohu.

Rozobral som zámok, vymenil motorcek z iného zámku, potom išlo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...