Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobry den, na diagnostike mi vypisuje chybu p0012. Odporucaju mi kupit novy riadiaci ventil vackoveho hriadela. Ma s tym niekto skusenosti? Pomoze to odstranit tu chybu? Peugeot 307, 1.4 16v. Dakujem

Odesláno

Joooooj,zle si si to vysvetlil :D , ja som tým smajlíkom :myslim  chcel povedať,že si mu dal chrobáka do hlavy.... :papa

Odesláno

Robil som rozvody, upravu hlavy (repas) pred dvomi tyzdnami, ale len vcera som vymenil ten ventil, vynuloval som chybu. Skusim pobehat s novym ventilom a v piatok to dam na diagnostiku, napisem, ci chybu ukazuje. Doteraz som citil, medzi 2000-3000 otackami take trhnutie motora pri rozbehu. S vymenneym ventilom, sa to prestalo objavovat (aspon mam ten pocit). Pobehal do piatka a napisem, ci sa problem vyriesil.

Odesláno

No, tak dnes som bol po tyzdni na tej diagnostike (po vymene riadiaceho ventila vackoveho hriadela), a bohuzial, chyba P0012 sa na diagnostike opat vyskytla.  :( . Viete mi poradit v com este moze byt problem ?

Odesláno

Mohol by byt problem v:  remenica vačkového hriadela sacích ventilov ? - Toto mi napisali v Peugeote, Nerad by som nieco kupoval a opat by to neslo. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...