Přejít na obsah

Alexandr S

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

O uživateli Alexandr S

  • Datum narození 11.12.2001

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 206 CC
  • Rok výroby
    2005

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Kvasiny
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

392 zobrazení profilu

Alexandr S's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Dobrý den, Chtěl bych se zeptat, jestli někdo neví jak nebo jestli vůbec jdou demontovat prahy na tomto modelu, protože to vypadá, že by to jít mělo. Ale nechce se mi do toho pouštět než budu mít nějakou jistotu. Důvod - okraje mezi prahy a karoserií mám zrezlé pod lakem a Chtěl bych to přebrousit a zalakovat. No a samozřejmě kdyby to šlo odmontovat tak by to bylo milionkrát snazší. Předem děkuji za odpovědi.
  2. Alexandr S

    206cc- Diagnostika PP2000

    Mohli by jsme se teda nějako dohodnout?
  3. Alexandr S

    206cc- Diagnostika PP2000

    Ještě počkám a ppř. se ozvu, děkuji
  4. Ještě jednou děkuji všem za rady Napsal jsem prosbu (snad do správného fóra) na servis/fap
  5. Ahoj! Hledám někoho v Hradeckém kraji (ppř. Blízkém okolí) kdo by byl schopný dát mi do auta (model 2005) diagnostiku pp2000. Potřebuji ji, protože jsem si pořídil carclever pro rádio a zjistil jsem že bez toho to fungovat nebude. Budu vděčný za kohokoliv kdo se ozve nebo mi dá na někoho kontakt.
  6. No, takže jsem si koupil ten carclever. Zapojil jsem to a samozřejmě jsem se dostal k tomu že musím tu diagnostiku nějako zařídit, protože to nefunguje. Hledal jsem tady na fóru odpovědi a prakticky jsem zjistil akorát to, že musím sehnat OBD kabel, jakýmsi způsobem sehnat Windows XP a nějaký program? Znovu prosím o pomoc
  7. Origo diag? Omlouvám se jestli to je hloupá otázka, jen to je moje první auto a všechno je to je pro mě nové
  8. Děkuji za odpovědi Koukal jsem na ty carclevery a zapojit jdou do rd3, jediné nad čím přemýšlím je to, kde to mám protáhnout. Kolem rádia? Ale to bych skřípl kabely. Pak jsou koukal, že v kastlíku mám nějaké otvory ze strany, ale nevím jestli vedou k rádiu
  9. Ahoj! Chtěl bych si pořídit nové autorádio které by mělo bluetooth. (V autě mám původní) Myslel jsem si, že prostě nějaké koupím a hotovo. Ale v tom mi došlo, že na původním rádiu si můžu nastavit basy, hloubky a výšky pro JBL audio systém. A úplně nevím jak najít to správné autorádio které by to všechno zvládlo. Takže prosím o radu nebo naprosto ideálně o tip na autorádio. Předem děkuji za každou odpověď.
×
×
  • Vytvořit...