Přejít na obsah

Vajaj

Uživatel
  • Počet příspěvků

    18
  • Registrace

Vše od uživatele Vajaj

  1. Vajaj

    Spotřeba Rifter

    Chlapi, ja mam 5.8 (110-120km/h), max 6.2( 130-140km/), a jazdim normalne, mix mesto a dialnice. 1.5 BlueHDI EAT8, kratky Rifter
  2. Caute, po asi 67000km a 3.5rokoch som dostal zavadu adblue (v Rime), vymenili mi trysku adblue v Bologni v autorizovanom servise zdarma (samozrejme az po natlaku na importera v IT). Uznane v ramci Optiway zaruky, ale cakanie na diel trvalo to 43 dni.. asi nie je idealne mat francuzske auto v Italii, nabuduce idem rovno do benzinoveho cinana Musim povedat, ze ten 1500km obmedzeny dojazd pri chybe s adblue je strasna <>, som m s rodinou na dovolenke a zo servisu v BA mi tiez povedali nech necham nastarovane auto a zastavim az u nich. Az pride najazd utocnikov z Uralu, tak daleko neutecieme. Z ineho sudka - viete niekto postup ako vymenit spatne elektricke zrkladlo vodica? Viem ze musim zacat s odstranenim panela dveri, ale vidim tam iba 2 skrutky.
  3. Vajaj

    AD BLUE

    Ja som uz dolieval adblue 2x (mam 96kw Automat cca 15k km - priemerka cca 5,2-5.4L ). Prvykrat 10L kanister Autokelly - vsetko OK, varovanie zmizlo. Druhykrat tiez 10L Autokelly a varovanie nezmizlo ani po 300 km(viem ze som mal plnu adblue nadrz, ale aj tak palubny pocitac odpocitaval dojazd). Po cca troch tyzdnoch ked som s tym planoval ist do servisu, varovanie adblue samo zmizlo presne v momente ked naskocilo varovanie o nedostatku nafty Tak plna nadrz nafty a odvtedy klud. Francuzska logika. M
  4. Vajaj

    Jaké alu kola máte ..

    Ja mam tam spominany Brock RC32 16" sedi aj ET, nasadit to slo a jazdim na nich. Schvalne som vybral tieto kvoli ET v TP.
  5. Vajaj

    Jaké alu kola máte ..

    Tu je toho dost: https://www.peugeot-club.com/topic/118270-disky-pro-rifter/?&page=4#comments
  6. Vajaj

    Spotřeba Rifter

    Ja mam 96kw BlueHD EAT8, uvodne som mal priemerku cca 6,7L/100km, postupne po 8500km cca 6,2/100km. Jazdim dost nalozeny s rodinou mix hlavne mesto + dialnice dost rychlo (130-150km/h). Zda sa mi to OK co sa tyka spotreby, ale clovek si musi pripocitat peripetie s adblue.
  7. Vajaj

    Disky pro Rifter

    Brock 16" RC32 graphite + Sava MT2 zimne - zavazia museli is do do jarku v disku. Original peugeot su ale krajsie, ale Vyjadrenie dodavatela: "Pri tomto type auta sa ale používa troška iný spôsob vyváženia, obdobne ako pri motorkách len na jednu pozíciu tj nie na pásiky dnu a von. Zaujímavé ale že zvládli dať tie závažia dnu do kolesa, väčšinou toto servisy nie sú schopné spraviť. Klobúk dole potom.Inak disky sú samozrejme aj certifikované na Vaše auto tu je certifikácia a schválenie:http://gutachten.bmf-application.com/ga/R02/RA-000958-216-D0-17b-1-001.pdfVo výsledku Vám to spravili ako maliar co nedokáže spraviť bielu stenu, ale fresku Michelangela áno, toto je pomerne unikát. Viľakedy sme to v servose robili aj my pre fajnšmekrov. Pri tomto aute sa občas nájde servis čo nemá skúsenosti s akýmto postupom, ale Vám to spravili famózne."
  8. Vcera sa mi pocas jazdy stalo, ze mi nefungovali tlacidla okolo displaya (napr. Hlasitost), takisto ovladanie na volante, fungovala iba dotykova obrazovka. Po naslednych dvoch startoch auta sa to samo opravilo. Bol som ale nas*aty, ze nemozem vypnut Start/Stop, lebo sa nedalo prepnut ma nastavenia. Aspon ze auto islo, tak asi musim byt spokojny
  9. @petrkaspi Mne sa stalo nieco podobne, vid prispevok v tejto teme z 1. duben. Zaver rovnaky, po dobiti sa zatial neopakovalo.
  10. Vajaj

    rozměry kufru

    https://media.peugeot.ie/file/77/7/new-peugeot-rifter-spec-sheet.pdf
  11. Vajaj

    Rifter vs. kolegové z PSA

    U mna Rifter vyhrava designom prednej casti, luxusnejsim vyzorom (hlavne v GT line), a oplastovanim spodnej casti - plni nie len esteticku SUV funkciu, ale aj ochranu proti korozii.
  12. Nemam s S9 problem, telefonovanie funguje. Zato vcera sa mi stalo pri zastaveni na krizovatke, a naslednom vychadzani (z kopca) - "chyba automatickeho brzdeni", nasledne som dosiel bez vykonu ku krajnici, vypol motor, zapol motor a uz to zasa slo. To su mi zasa veci.. EAT8 HDI
  13. GT Line 196KW EAT8 - 360km: Po dvoch tyzdnoch sa mi stalo toto: Sobota vecer: parkujem doma. Nedela rano: odomykanie bezklucovo nefunguje, otvaranie cez dialkove OK, pokusam sa nastartovat - vsetky kontrolky nahodne svietia a nic - setriaci rezim. Volam Peugeot assistance, odporucanie pockat do pondelka (kvoli servisu) Pondelok rano: Nejde odomknut ani dialkovym, islo klucom (retro), pri pokuse o startovanie auto nerobi nic, ani kontrolky. Volam Peugeot assistance, za 30 min prisli, pokus o start cez ext bateriu a tiez nic. Po pripojeni na startovacie kable s druhym nastartovanym autom cca po 5min Rifter ozil, po cca dalsich 5min zacalo ist aj bezklucove otvaranie . Vsimol som si, ze zacala svietit kontrolka, ze zadne dvere nie su zatvorene, ale pritom bolo auto predtym zamknute. Odniesol som do servisu. Utorok rano: V servise vsetko OK Streda rano: Nepodarilo sa nic zistit. Bateria OK, odber ziadny. Evidentne sa nejako vybila bateria. Technik spominal, ze sa im uz cosi stalo, ale uz sa to neopakovalo. Ak sa to stane znova, tak budu dotazovat Francuzov, Auto uz mam doma, zatial ide. Stalo sa niekomu nieco podobne?
  14. Vajaj

    Dodací lhůta Rifter

    Vdaka vsetkym, ja som preferoval biely, v lete tam bude najmenej teplo - skoda, ze nie je mazda cervena metaliza . Inak po par dnoch pouzivania musim uznat, ze diesel + automat sa mi zda subjektivne plynulejsi ako Passat 2.0TDI DSG6 Highline (2013), vratane start-stop, ktory mi tu nevadi, v Passate som ho vzdy vypinal. Nalozit dozadu cely kocik je parada, deti a manzelka su nadseni, navyse L1 nie je prilis dlhy, takze sa s nim jazdi dobre aj v meste. Kridielko nemam (asi je prakticky k nicomu, ale vyzera dobre), ani ukladacie priestory v druhom rade pod nohami (zda sa mi, ze je ukladacich priestorov aj tak dost), pravdepodobne ani svietenie do zákrut (nepotrebujem to, spytam sa nabuduce v servise).
  15. Vajaj

    Dodací lhůta Rifter

    Objednane 4.12.2019 - 11.3.2020 uz doma:
  16. Vajaj

    Dodací lhůta Rifter

    Objednane 4.12.2019 - GT Line Standard, White, BlueHDI 96KW EAT8, 7 seater - 3.3.2020 uz na Centralnom sklade
  17. Zdravim, dostal som zlavu z 23500 eur v konfiguratore na 22k (s DPH) - sukromna osoba, bez financovania
  18. Vajaj

    Dodací lhůta Rifter

    Objednane 4.12.2019 - GT Line Standard, White, BlueHDI 96KW EAT8, 7 seater - odhad dodania do 15.5.2020
×
×
  • Vytvořit...