Přejít na obsah

Maaartik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    28
  • Registrace

O uživateli Maaartik

  • Datum narození 22.11.1988

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2006

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Mosty u Jablunkova
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Maaartik's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Zámek je ok, otevřu ho v pohodě dálkovým ovládáním, ale ne tlačítkem 0. Tlačítko je v pořádku, mám ho odzkoušeno. Kabely k tlačítku jsem také zkoušel a jsou ok.
  2. Aha, takže to s tím asi nemá nic společného. Tak co teď? když otevřu při zamčeném autě kufr, po chvíli se auto zamkne, nesvítí osvětlení kufru i po výměně žárovky, a teď navíc přestalo fungovat 0 tlačítko. Po čem tedy pátrat?
  3. Fotka ilustrační, mám podobnou skřínku
  4. Omlouvám se že to neumím odborně pojmenovat...
  5. Tak jsem zkoušel, bylo zaškrtnuté permanentní zamčení. Po odblokování se nic nezměnilo, pořád to nejde, zase jsem preventivně zkoušel prohodit i tlačítko, i řídící jednotku a nic
  6. O tomhle nevím, vyzkouším jak dorazím domu.
  7. No protože z ničeho nic mi nešlo otevřít kufr tlačítkem, ale klíčkem jde v pohodě, tak jsem si řekl jasně, tlačítko je v háji, a koupil jiné. nezměnilo se to tak jsem pátral dále. To jsem nevěděl že na diagnostice to jde, nezkoušel. Jen kamarád co má servis, mi měřil kabely, ty jsou ok, ale říkal něco že naměřil jen 1 V na konektoru tlačítka že asi vadná ta řídicí jednotka.
  8. Ahoj Tak vyměnil jsem tlačítko a nepomohlo to, tak jsem přeměřil kabliky a ty jsou ok. Zkusil jsem vyměnit tu řídící jednotku co je vzadu v kufru a také to nepomohlo. Poradí někdo co dál vyzkoušet? Na diagnostice píše zkrat nebo vypálená žárovka osvětlení kufru. Po výměně žárovky pořád nesvítí.
  9. Maaartik

    čidlo tlaku oleje

    Omlouvám se, na to sem zapomněl. 1.6 HDI 80 Kw rok 2006
  10. Ahoj Měnil už někdo z vás čidlo tlaku oleje? Vážně musím rozebrat řízení vzduchu, kryt filtru pevných částic a alternátor abych se k tomu dostal? to je katastrofa
  11. Ahoj, Chtěl jsem se zeptat, když vyměním EGR, Né nový ale starší, musí se nějak nastavit nebo kalibrovat v diagnostice?
  12. Ahoj, prosím o radu, potřebuji vyměnit tlačítko otevírání kufru, je nějaký návod jak se to dělá, ať něco neulomím?
  13. Maaartik

    Peugeot 307 SW 2006 DPF

    Takže fakt se nevyhnu origo diaknostice a nejmeně 1000 Kč sakra
×
×
  • Vytvořit...