Přejít na obsah

L.U.K.A.S.S.S

Uživatel
  • Počet příspěvků

    65
  • Registrace

O uživateli L.U.K.A.S.S.S

  • Datum narození 5.1.1989

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2004

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Frydek-Mistek
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

L.U.K.A.S.S.S's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

9

Popularita

  1. Výměn znova termostat a pořádně odvzdusnit po staru. Já dával 3 termostaty a až 3 byl ok.
  2. Zdravím kolegové. Prodal jsem své originální rádio Siemens VDO RD3 kolegovi, který vlastní Peugeot 206 cc 2005. Po zapojení rádio nejde. Dale, má ovládání rádia pod volantem, ale nikde jsem nenašel kabel, který se má zapojit do poslední pozice na rádiu. Rádio bylo původně ve 307 sw a vše fungovalo. Prosím o radu, jak rádio rozjet, popřípadě, zda je třeba u cc prohodit ISO kabely, co je nutné povolení v bsi přes diag. Děkuji moc za rady.
  3. Buď rád, tahle teplota je úplně normální U 307 1.6 HDI se termostat otevírá při 73 stupních, normální teplota je 70, při zátěži se při 73 otevře, tak že max teplota je 75. Ja třeba měl 3 špatné termostaty a rok jsem řešil teplotu přes 110 C při zátěži. Teď, po třetím termostatu a výměně snad půl motoru mám teplotu max 75 Tak že neřeš a buď rád
  4. Zkoušel někdo z Vás dávat repro do originál MDF kroužku od Autohifi? Pasují dobře? Prozatím jsem se k tomu neměl čas dostat
  5. L.U.K.A.S.S.S

    Dodělání tempomatu

    Jezdím tak už 11 let, po noční nejsem nikdy unavený, sem tam jezdím s 308 novou, v automatu a po noční je to 100x lepší Navíc, tempomat se hodí na dovolené, jel jsem s 307 do Rumunska na transmagistralu, zrovna po těch dálnicích by tempomat sakra pomohl.
  6. Dnes jsem testoval starý termostat, který jsem měl v autě. Byl opravdu zadřený, ani se nehne při ledové vodě ani při varu.
  7. L.U.K.A.S.S.S

    Dodělání tempomatu

    Přátelé, nikdo zdejší v okolí Ostravy, kdo by mi to celé udělal?
  8. Dneska test, auto hnané do extrému a teplota luxus, ani se nehne jupii
  9. Přesne tohle to dělalo i mě. Půl motoru venku, nakonec to byl špatný regulační ventil, který už někdo měnil předemnou a dal tam z vrakoviště.
  10. Děkuji za vysvětlení. Snad tedy vše dobrě dopadne.
  11. Chlapi, ještě jen pro info... Co vše by to mohlo dělat, kdyby to bylo špatně odvzdušněné?
  12. Jak jsem psal, příště už taky přes ventilek, tím že jsem to dnes dělal s kámošem, už vím co a jak. Lepší než platit X servisu, který nadělá více škody, než užitku.
  13. Vidíš, ted se odvzdušnilo pouze jak jsem psal, jako kdysi na starých autech a vypadá to že je na tom lépe než když 3 X odvzdušnovali pomocí přípravku s tlakem.
  14. K té teplotě, nepohohlo absolutně nic, stačila kolona když bylo venku 30 stupňů a šlo to nad 110, ani klima, ani zaple topení na plno, nepomohlo vůbec nic.. Chladič se měnil pro mé podezření, že je ucpaný, navíc, každý chladič je časem ko jako můj.
  15. 2x v autoservisu, 3x měnil předemnou při vyměněně chladiče. Termostat jsem objednával já, ten 3 který byl pořád otevřený. První 2 termostaty když na autě byly, pořád se prehrivalo auto.
×
×
  • Vytvořit...