Přejít na obsah

HoracM

Nováček
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli HoracM

  • Datum narození 29.5.1982

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 407
  • Rok výroby
    2005

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Chomutov
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

348 zobrazení profilu

HoracM's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

1

Popularita

  1. Tak a je to nalezena mírná koroze několika pinů pro jistotu výměna několika kabelu a vše je ok.. A Všem moc díky za nápady a rady... Bylo mi řečeno že na tohle auto je vícero altiku a proto objednali nový a prý podle VIN tak jsem to bral tak že pokud to objednáva autorizovaný servis a ještě dle VIN tak že to musí fachat tak jak má ale chyba lávky... Zítra tam jedu a zjistím vše potřebné a dám vědět..
  2. Jo použil jsem jinou ta co tam byla měla 95A a já koupil tu co udává výrobce 77A...No jelikož to bylo v Citroenu tak takovou věc snad ten technik udělal, ale každopádně zítra prověřím. Díky ZA info a dám vědět výsledek...
  3. Baterii tam mám jen jednu a to v kufru. Baterii jsem koupil novou, altik nový, kabeláž zkontrolovana, zítra ještě zjistím Teda kolik dává na baterii a dodám tohle info.
  4. Dával jsem to do Citroenu a říkal mi že než se objednal nový altik prověřil kabeláž jestli je vše ok.. Už vážně nevím čím by to mohlo být..
  5. Zdravím, nedávno jsem si pořídil 407 coupe 2,7hdi UHZ AM6 r.v.2005... Po standardních úkonech při koupi ojetého auta jako rozvody, provozní kapaliny, filtry, brzdové kotouče, brzdové destičky, vyměnil jsem i čepy vše v autorizovaném servisu auto jezdilo cca 3tydny bez známek problemu. Poté co uhodil mráz jednou ráno při startování zapiskal klinovy řemen a rozsvítil se poprvé kontrolka chyba dobíjení ale po chvilce zhasla. Druhý den to samé ale kontrolka zhasla později a tak jsem jel do servisu výměna kladky a řemen s doporučením na výměnu alternátoru.. Další den opět ráno kontrolka chyba dobíjení očekával jsem že po chvíli zhasne ale tentokrát ne ba naopak začala se ukazovat jedna Závada za druhou (Závada servo řízení, nízká hladina oleje senzor tlaku a to vše s výstrahou STOP) auto jsem zastavil koupil novou baterii a vše přestalo... Bohužel jen na jeden den poté opět vše znovu až do chvíle kdy auto vypnulo klimu stěrače okna a hlásilo snad všechny závady.. Na novou baterii jsem dojel tip top do servisu kde proběhla kompletní kontrola kabeláže vše ok nakonec zakoupený nový alternátor a zdálo se že je vyřešeno ale není po ujetí cca 50km Závada dobíjení opět svítí a vypínání všeho a zobrazení všech závad opět trvá... Už jsem celkem bezradny dokáže mi někdo poradit co s tím..??? Jen doplním že altik byl koupen dle VIN na typ motoru UHZ.. Díky za každou pomoc..
×
×
  • Vytvořit...