Přejít na obsah

jiri.komarek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

O uživateli jiri.komarek

  • Datum narození 30.9.1989

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 407
  • Rok výroby
    2005

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Mostkovice
  • Stát
    Česká republika

Kontakty

  • Veřejný E-mail
    jiri.komarek@hotmail.com

jiri.komarek's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Zdravím motorizaci 3.0 V6 +lpg Velice prosím o pomoc, jak máte zapojeno vstřikování 123zadni 456 přední.? Aneb. Takto to mám zapojeno já.. Podle toho co jsem našel je rozložení u peg 407 3.0 v6 dle obrázku, může toto byt problém proc lpg nechce spolupracovat.? Tudiz záměna 6valce za 1 valec...
  2. Zatím nejedu . Nyní budu dávat nové trysky, jakej tam máte prosím průměr. Mám stag 300. Pořád mám nějaký problém s 5 válcem a se spuštěním ventilátoru po sepnutí jednotky (dokud nebyl plyn řádně seřízen pouštěl se vám ventilátor?). Prosím o pomoc, už uvažuji o vyzkoušení jiné řídící jednotky jestli relé fungují správně, někdo k ruce v okolí Prostějov.?
  3. Toto jsou ale údaje při odpojeném lpg (pojistka venku), přál jsem si v servise peg. Vymazat chyby a znovu zjistit po testovací jízdě včem je problém.
  4. Nemůžu se vtom vyznat, každopádně dle te hračky vím že jedna sonda pravděpodobně není vyhřívaná. Banka 1 sonda 3 by mela byt sonda za katalizatorem. Obrazek neni z V6ky...
  5. No na dia jsem byl v oficc servise peugeot, kde mi nic nerekli jen ze auto malo jezdí. A jelikoz je na lpg tak at ho vymontuju atd... Jinak po sepnuti jednotky stag 300 se mi zapne ventilátor, a obcas to vyhazuje depolution sys faulty, coz touto hrackou zdarma vymazu a nemusim platit 500kc kazdej den co mi to vyhodi error enginu. Nemáte někdo zkušenosti s lpg. Ještě menime trisky za menší protoze na 6 valcu to nejsme schopni seřídit. Nejakou dobu jsem jezdil na 4plynovy a 2 benzinovy, vcelku to slapalo ale ventilator se spoustěl, nemel jste nekdo podobný problém..
  6. jiri.komarek

    spodní kryt motoru

    Zdravím vás lvy, jelikož jsem v ztratil přední kryt pod motor, teď mi to lítá všude az pistí řemen, altik plnej snehu atak. Vetsina tu shanite na dieslovy motory. Potreboval bych kryt a schema na 407 sw 3.0i. Dival jsem se sem super price ale ani sam nevim jaky kryt tam byl a navic zde nemají obrázek . https://www.autodilyaaa.cz/kryt-motoru-peugeot-4-574834-5 Prosim o pomoc.
  7. Zdravím Lvi, potřebuji poradit s mojí 407 sw 3.0 V6 moc jsem toho oni nenašel.
  8. jiri.komarek

    Návod 407 sedan

    Super
  9. Zdravím mám naléhavý problém, postup problému rozepíši jakmile se mi podaří vyřešit dotaz kde najdu řídící jednotku Automatické Převodovky P407sw 3.0 V6. Nemáte někdo foto či mě mohli navést... Po zapojení nové baterie se mi nerozjela převodovka, dle manualu displey který místo zařazení P píše jen čárku _. Což znamená chyba programu, Slyšel jsem, že se mužou jednotky i nechtěně zablokovat, to je pak nutné přeprogramovat u Peugeot. ? cena? Nebo koupit na vrakači.? Je možné že odešla řídící jednotka přímo na převdovce. ?? (elektronika s manualním táhlem) (Převodovka je elktronicky blokovaná nebo podle mího bez signálu z řídící jednotky, dá se nějak zjistit na kterém pinu má být jaká voltáž na ověření, že jednotka funguje.?) Jinak to začalo koupí zajetého Peugeot 407sw 3.0 r.v.2005 před rokem. Dle fora a všech možých informací byl stav auta opravdu na 145tis.Km v ceně 99tis. kč. Motor jede luxuně ani není slyšet, převodovka, hladce řadí nyní 155tis. a chystám se na výměnu oleje v AM6. Brzdy a rozvody již byli při koupi :-). Samozřejmě motorový i brzdový olej vyměněn po koupení. Po půl roce začali pípat a hlásit se snad veškerý světla head lamp bulb faulty, atd. atd.. Takže jsem zalovil a levé zadní světlo, či projít co se dá a vystříkat vyčistit... to by měl obýt OK... Zbytek dopíšu až to dobře dopadne... Dobrá vychytávka, díky které člověk může odtáhnout auto do servisu - naložit na vozík, odpojit táhlo převodovky a manualně ji přepnout do polohy N .
×
×
  • Vytvořit...