Přejít na obsah

Zvěřina

Uživatel
  • Počet příspěvků

    30
  • Registrace

Vše od uživatele Zvěřina

  1. Ahoj, něco podobnýho jsem měl taky- po otočení klíčku žádná akce. Po dvou dnech hledání jsem našel skrytej vypínač, kterej jsem si nevědomky vymáčkl. Byl vloženej na drát od spínačky- poloha 1.
  2. Zvěřina

    Nosič na kola

    Vyměnil jsem vzpěry za silnější -1400 N
  3. Zvěřina

    Nosič na kola

    O dveře strach nemám, protože nosič visí za panty a ne za hranu dveří jako spousta univerzálů. Když dávám kola na střechu, tak si jednou nohou stoupnu do auta a druhou na spodní závěs posuvných dveří. A pak silou velkou kolo vzhůru.
  4. Zvěřina

    Nosič na kola

    Já jsem sehnal origo nosič na MB Viano , trochu jsem upravil uchycení na panty a vozím 4 kola (a zbytek na střeše :)
  5. Zvěřina

    spotřeba Experta

    Tak to jsi na tom o trochu líp jak já. Mám 100 kw, najeto 270k a dlouhodobá spotřeba na 9 tis je 10. Je pravda, že když s tím jezdí manželka, tak je spotřeba ukrutná a já abych to zachraňoval. Ale můj motor má nějakej problém a žere- taky neprojdu emisema. Řeším to už čtvrtej rok, tak se třeba někdy něčeho dopátrám.
  6. Zdar, nepomohlo by povytočit ty gumový dorazy po stranách? Aby se dveře víc utáhly do zámku.
  7. Zvěřina

    čidlo teploty spalin

    Je to Scudo, motor RHR
  8. Zvěřina

    čidlo teploty spalin

    O tom vím, to funguje, podle diagnostiky je to čidlo za filtrem. Ale ještě by tam mělo být před filtrem a to jsem nenašel. VIN: ZFA27000064036915
  9. Ahoj, potřebuju poradit. Diag. mi ukazuje teplotu spalin před fap trvale 0 stupňů. Chtěl jsem kouknout na čidlo, ale nenašel jsem ho. Ví někdo kde ho hledat? Díky
  10. Zvěřina

    Výmena sedačiek

    Ne, mám tam lomítko ;)) jen mě překvapuje, proč tam není 2/9. Dvoumístná verze je nepřípustná? Třeba pro případ převozu nákladu.
  11. Zvěřina

    Výmena sedačiek

    Teda nevím, ale já jsem koupil 8 místnou verzi a v TP mám psáno 9 míst. STK v klidu.
  12. Opět máš pravdu- na štekru čísla jsou, ale protože jsem ho trochu znásilnil, abych ho dostal do altíku, tak jsem musel pohledat zbytky a spasovat (občas se vyplatí neuklízet :). Znova děkuju za rady a doufám, že už dám pokoj. Přeju Ti (i ostatním) klidné svátky
  13. Teď už jen poznat, kterej pin je č1 a kterej č2. Popsaný tuším nejsou.
  14. Byl to on. Od samýho začátku jsem ho podezříval, ale nepasoval konektor- asi je měněnej altík. Taky mě odrazovalo, že drát je jeden a piny na altíku dva. Tak jsem jeden zkusil a dobíjí i na volnoběh. Nevíš co je ten druhej pin? Kdybych se náhodou netrefil.
  15. Tak bohužel už se začalo projevovat dobíjení, mohl by mi někdo, prosím, identifikovat ten drát do altíku. K tomuhle autu snad není pořádná dokumentace.
  16. Díky jarokare za čísla drátů. Konektor jsem konečně našel- nějakej umělec ho píchnul do alternátoru. Teď mi zase chybí ten drát do altíku. Ale to asi nebude problém, když mu to rok nevadilo.
  17. To 1341 máš přímo z drátu v autě nebo ze schématu. Já ho našel ve schématu a když jsem ho konečně objevil v autě, tak vedl na váhu vzduchu.
  18. Zdravím všechny, po delší době se vracím k hledání ztraceného konektoru. Mohl by mi někdo zjistit čísla drátů k tomu konektoru? Díky
  19. Fotky nemám, ale z nouze jsem použil železný vodovodní trubky půlcoulky. Rovnej kus asi 12 cm na jeden konec koleno a 5 cm trubky, v prostřed rovnýho dílu jsem vypálil díru a navařil 10 cm trubky. Ta odbočka a koleno je stejným směrem. Hadice pod autem jsem skřípl svářečskejma kleštěma, takže vytekla voda jen z ventilu. Pak uřezat hadice hned za přípojkama, nacpat náhradu a zapáskovat. A aby mi to nemlátilo o podlahu, tak jsem to dal do miralonu a plastovou páskou jsem to přivázal za díry po ventilu. Uvažoval jsem o plastovejch vodovodních trubkách, ale nesehnal jsem narychlo svářečku, tak vyhrálo železo.
  20. Už to mám propojený a konečně topím, jen to ještě chtělo pořádně odvzdušnit. Tady je schema topení- jestli Ti nevadí italština.
  21. Taky to teď řeším, pojistka je u baterky značená F39-15A. Je na čerpadlo i elmag. ventil. Ten ventil mi vyhazuje pojistku, tak ho na oplátku taky vyhodím a spojím hadice natrvalo nějakým T kusem.
  22. Zvěřina

    Pojistky

    Odpovím si teda sám. Pojistka je u baterky - F39- 10A
  23. Zvěřina

    Pojistky

    Můžu taky poprosit o pojistky na Scudo VIN: ZFA 27000064036915. Případně kdyby někdo věděl, jak je ovládané čerpadlo vody zadního topení- nejde mi do něj proud. Díky
×
×
  • Vytvořit...