Přejít na obsah

ackerltomas

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    1999

Profilové informace

  • Pohlaví
    Žena
  • Město
    Senica
  • Stát
    Slovenská republika

ackerltomas's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. ackerltomas

    2.0 HDi (RHY) - Váha vzduchu

    Zdravím klubaci. Chystám sa meniť mŕtvu váhu vzduchu na 2.0 HDI, RHY. Po demontáž tej starej ma prekvapilo, aká je špinavá. Ako keby čierne sadze a je hodne mastná. Sacie potrubie bi asi mastné byť nemalo, alebo je to ok?
  2. ackerltomas

    vstřiky na 2.0 hdi RHY

    Nevadí. Dnes som vymenil vstreky. Mali by byť po repase. Je pravda ze auto štartuje v pohode ale na voľnobehu ide motor dosť nepravidelne. Ako keby občas vynechal niektorí valec. Motor stále v núdzovom režime, max 2500 otacok. Inak sa mi zdá ze pri jazde ide dobre, teda až na to ze sa nedá na plno vytočiť. Mohla by to robiť napríklad aj váha vzduchu? Už je to jedno. Chlapec ho predal. Včera mi sľúbil ze mi ho nechá a teraz písal ze ho predal.
  3. ackerltomas

    vstřiky na 2.0 hdi RHY

    Momentálne nemám ani jedno. Borec tvrdí že by to mal byť Bosch. Nezostáva mi nič iné iba to rysknut.
  4. ackerltomas

    vstřiky na 2.0 hdi RHY

    Zdravím, mam dotaz. Na mojej 406tke mam 2,0 HDI, 66kw, RHY. Vstrekovanie Bosch. Mam v prdeli vstreky a mam možnosť kúpiť za dobru cenu celý motor RHY 66kw ale z Citroën xara Picasso. Predpokladám že by malý byt úplne rovnake. Alebo sa môže stať, že by Citroën mal vstreky Siemens? Majiteľ mi to nevedel s určitosťou povedať ci tam je Bosch alebo Siemens?
  5. mal som ten isty problem. menil som si rozvody sam a tiezt mi to zavijalo.. stacilo trocha povolit a ide tichucko.
  6. ackerltomas

    ROZVODY XU7JP4

    samsadivim tomu co som napisal . dcerka opreaqvovala klavesnicu. Ano malo to byt ozubene kolo ktore je za remenicou a perko ( neboli kajlik ). remenica je v prdeli a to perko zasahuje az pod to ozubene kolo takže ho potrebujem stiahnut aby som ho mohol vymeniť.
  7. ackerltomas

    ROZVODY XU7JP4

    dobrý den, vedel by mi niekto povedat ako sa stahuje ozubene kolo na klukmoveke?.povolila sa mi remenica a potrebujem vymenit kajlik nakolko je toitalne zodraty alebo ustrinuty. jedna sa o motor RHY 2,0hdi 66 kw.
×
×
  • Vytvořit...