Přejít na obsah

hateras

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 508
  • Rok výroby
    2011

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Liblice
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

hateras's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

1

Popularita

  1. hateras

    čím vyčistit chlad. system?????

    Tak dík za info. Našel jsem na netu ještě nějakou chemii přímo na čištění celýho chladícího okruhu. Tak to zkusím a dám vědět. Nechtělo by se mi vyndavat palubka. Tak obětuju zatím pár stovek. Třeba to do jara vydrží.
  2. hateras

    čím vyčistit chlad. system?????

    Trochu obnovím toto téma. Špatně mi topí sahara ve voze. Počítám, že je zanesená nějakým sajrajtem, nebo vodním kamenem (jak se tam dostane z nemrznoucí směsi?). Takže nápad: vypustit chladící kapalinu a nalít ocet s vodou (udělat roztok cca 2l octa na zbytek vody)? Nebo doporučíte nějaký přípravek již namíchaný, nemám s tímto zkušenost. Servisákovi se do toho moc nechce. Dík.
  3. hateras

    Náhrada - vyhřívání sedačky

    Nějak nebyl čas na odpověď Mám kožený sedačky, takže čalounění není lepený. Po sundání čalounění pěkně vidím celou dečku. Takže asi jen vyhledat přerušení a zkusit spojit. Jen byl nápad, zda to již někdo neřešil. Jen nalepit novou na starou by bylo jednodušší. Dík.
  4. Mam 508 sw 2011. Po výměně regulátoru pod sedačkou jsem zjistil, že nefunguje vyhřívací dečka v opěradle. Dečka je na tvrdo přilepena na molitan, nejde ani strhout. Mám vizi, že bych nalepil novou na původní, ale ani podle čísel na dečce jsem nenašel náhradu. Jsou sice sety pro vestavbu, ale mají jiné parametry. Tato má cca 1ohm, dle měření u spolujezdce. Je možnost někde koupit tuto dečku jako díl?
  5. Závada vyřešena. Zoxidovaný kabel od tlačitka brzdy. Uhnilý cca 20cm od konektoru motoru brzdy vzadu pod autem. Čtyři vodiče od tlačítka vedou přímo do jedmotky motoru.
  6. Dík, proto jsem se ptal kde asi hledat, netuším kudy vede svazek od tlačítka. a jestli to vede přes nějakou jednotku. Ta foto je pod sedačkou řidiče?
  7. Zdravím, objevila se hláška na displeji Parking brake fault: Have the vehicle repaired dle informací jsem zkusil novou baterii. Žádný výsledek. Dále jsem vyměnil tlačítko brzdy - také bez změny. Kontrola pod vozem, konektory čisté. kabelový svazek jsem nerozmotával. Takže co dále. Pořádná kontrola kab. svazku pod vozem? Přes jakou jednotku je brzda ovládaná a kde ji případně najít? Nebo co zkontrolovat uvnitř vozu, kabely od tlačítka? A jen poddotaz - je opravdu normální že v kopci drží brzda povinně 2 sekundy? Zkoušel jsem v dia toto zakázat a nic, stále brzda drží. Jelikož je to dovoz, tak je možné že je něco vyměněno, nebo upraveno. Je to dost nepříjemné, zvláště pokud brzda drží na skoro rovině. Díky.
  8. Ano, návod mám. Ale ptal jsem se na něco jiného. Je v autě sim karta? pokud ano, tak kde. jak lze nastavit kam to volá? Přes diagnostiku? Tam jsem to nenašel. Pokud to musí do originál servisu, pro nějakou reaktivaci, tak tam zajedu. Ale nic jsem nikde nenašel co může znamenat, nebo proč to bliká.
  9. Zdravím, jelikož jsem to tu nenašel. Jak přesně se má tohle tlačítko chovat? Mám auto z dovozu (Belgie). Po koupi tlačítko bliklo zeleně a byl klid. Cca po 2 letech začalo po startu blikat oranžově a po stisku tl. se nic neděje. Bez odezvy je i asistance Peugeot. Je možný že se to celé stalo po aktualizaci FW rádia z 2.05 na 2.86? Jedná se o 508 SW rv. 07/2011 ve výbavě Allure. Dá se někde v diagnostice nastavit chování tlačítka? Je vůbec v autě SIM karta? Klidně jí vyměním za svojí. Nebo je to jen na originál servis a připojení rovnou do fabriky?
  10. hateras

    508 - Doplnění aditiva FAP

    Super, tohle jsem nemohl najít. Dík
  11. Zdravím, doplňoval jste již někdo aditivum do 508? Zatím jsem nikde nenašel jaký aditivum se hodí do 508 výroba 2011 a jak ho doplnit. Nemáte někdo náhodou návod na doplnění?
×
×
  • Vytvořit...