Přejít na obsah

Stanley008

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

O uživateli Stanley008

  • Datum narození 1.1.1988

Věci klubové

  • Auto
    Jiné...

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Hradec Králové
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

535 zobrazení profilu

Stanley008's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Mas pravdu, cele bolo uplne zaprasene od oleja... uplne cierne. A predpoklad je ze mozno preto aj dane cidlo "blbne"... momentalne som to vycistil, avsak najradsej som este chcel vymenit konektor. 50,- kc by ma uz nezabilo.... ale kupovat ich 10ks uf... vycistit opetovne zalozit, vyskusat.. ak by nepomohlo tak aj nove cidlo. Len s konektorom som akosi nepocital. Pripadne ako sa tento konektor rozobera, teda vypichuju piny? Len sa zatlacia? Nejaky vrakac v okoli Prahy? Peugeot, Citroen, ehm Mazda/Ford? kde to este davali obcas Mitsubishi?
  2. Nepameta si nahodou niekto aka je tam velkost kluca? Cca 25? 26? Na dany snimac, aby som ho mohol demontovat.
  3. Ahoj, pri kontrole konektoru, som zistil ze gumene testnenie je absolutne "natiahnute" a bude ho treba vymenit. Kde by sa dalo taketo nieco zohnat? Alebo sa musi kupit cely konektor?(Mozno ani tato varianta by nebola zla, kedze by sa vymenili aj piny, tie su predpokladam sucastou noveho konektoru) Alebo ako to pripadne nahradit? Jedna sa o konektor na snimac/senzor tlaku paliva, blizko motora a teda zrejme teplotou po x rokoch odislo tesnenie. Dakujem za info.
  4. Xantik, tomu rozumiem len ked sa to zatial stava raz za 100-200km, tak to tazko vysledujem doma pri diagnostike, alebo niekde v servise... Inac live data ukazuje podla mojho nazoru spravne a teda v norme. A blbne to len za xyz kilometrov.
  5. Ahoj, tento pribeh zacal tim, ze sa auto za jazdy ako keby pohupovalo... pridal sa jemne plyn 1/10max, ale auto zrychlovalo ako keby sa pridal plyn aspon na 3/4, ale nechciplo... jedno rano neslo vobec ale vobec nastartovat, clovek mohol tocit a tocit motor a proste nechytil. Nasledne clovek pomykal s kablami s cidlami a auto nastartovalo, chciplo, nastartoval opet a uz islo dalsich 200km, medzicasom vymeneny palivovy filter, pohupovanie zmizlo(povodny filter mal cca 35tis km za sebou, odporucana vymena po 60tis km podla servisu). Avsak po cca dalsich bezproblemovych 150km, auto chciplo... na dialnici. Clovek hned nastartoval, ale akonahle sa jemne rozbehol opetovne chciplo. Clovek skusal pridavat plyn na volnobeh, obcas OK, obcas ked to prisliapol tak to chciplo. Nechalo sa asi 10min odstat + opetovne sa pomykalo s kablami cidiel na raily a na cerpadle a opetovne sa auto tvari OK. Diagnostika ukazuje P0193 - vadne cidlo na raily? Alebo ako zistim vadnu kabelaz, co by sa malo kde namerat? Pripadne nejaka rada naco sa pozriet? Osobne mi to pride proste ako kabelaz... aspon na prvy pohlad... alebo moze toto cidlo raz ist raz blbnut, ako sa mu zachce? Dik za info. Pripadne nebude lepsie rovno objednat toto lacne cidlo a pri kontrole kabelazi ho rovno vymenit? Pripadne aj konektor? Ale kde zozeniem novy konektor? Pripadne su nato aj nejake klieste? Inac pristup k cidlu je fakt uzasny, volnym okom ho nie je ani vidno, nastastie by vraj malo byt vidiet a dat sa aj demontovat, po demontovani EGR podla workshop manualu. Ako keby som EGR neriesil pred 20000km.... a nedemontoval ho aj 3x, pretoze original servis ho nedokazal spravne nastavit. Uprava: Teplota nato vplyv nemala, ci bolo vonku +30 alebo +15st. C
  6. Ahoj, zdravim Peugeotakov, nema niekto tip na dobru diagnostiku na doma? Tak aby sa dali urobit aj zakladne ukony ako nastavit EGR atd. nech nemusim behat s kazdou prkotinou do servisu. (Nehovoriac o tom ze aj originalny servis mi uz nie raz urobil diagnostiku za nehorazne peniaze a pri tom to bola uplna blbost - len zle nastavenie a servis uz zacal uctovat polozky radovo v stastotisicoch za opravu auta. ) Nejaka skor do PC teda program + kabel? Alebo skor nejaka osobitne z ciny? Co kto pouziva? Dik za rady a tipy : )
×
×
  • Vytvořit...