Přejít na obsah

mikihu

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

O uživateli mikihu

  • Datum narození 13.1.1969

Věci klubové

  • Auto
    Jiné...

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Martin
  • Stát
    Slovenská republika

mikihu's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. takze vo vstrekovaci je podla vsetkeho 1-1.5kOhm termistor. Ked som tam dal 10kOhm, horko-tazko prepol do plynu az ked bol motor uplne zahriaty, tak som dal spat novy 1.5kOhm a prepina vcelku skoro, no po prepnuti stale zdochne. Neudrzi sa ani chvilu. to Ferry: aky kabel pouzivas na diagnostiku LPG? Mozes mi prosim poslat nejake schemy ev. aspon popis a foto? Vopred velka vdaka.
  2. vdaka za info, vstrekovac mam teraz z auta von, takze som trochu patral a aj premeral hodnotu cidla teploty a pri 23 st. izbovej teplote som nameral 1,5kOhm, no podla farebneho oznacenia termistora by mal mat hodnotu 10kOhm pri teplote 25 st., takze asi moje cidlo bude vadne. Skusim vymenit a uvidim, potom dam vediet. Motor po prepnuti na LPG okamzite zdochne aj pri plnom zoslapnuti plynu, no myslim si, ze tlak z reduktora je dostatocny, aj ked premerane to nemam, je to iba moj subjektivny pocit ked som odpajal hadicu od vstrekovaca. Bola podla mna dost natlakovana.
  3. to Ferry: vdaka za vycerpavajuce info, konecne som mudrejsi. Ked som rozobral reduktor, myslel som si, ze sa asi nastavuje iba zvnutra, no nebol som si isty.
  4. No pokial viem, tak u sekvencneho vstrekovania LPG sa vytvara mapa podla benzinovej charakteristiky, no ja mam DGI a tam by mala byt nezavisla RJ LPG a ze vraj aj pri nastaveniach tam toho moc nie je, no neviem sa relevantne vyjadrit, pretoze zatial ziadna diag. s mojou RJ LPG nekomunikovala. Preto by ma zaujimali odpovede na vyssie popisane otazky od cekqa, trebars ako nastavit tlak v reduktore hlavnej membrany, ked na mojom reduktore ziadny podobny nastovaci sroub nie je, ako tu bolo parkrat popisovane, vid: https://www.peugeot-club.com/topic/30251-repase-vstrikovacu-lpg-dgi-uz-vim-jak-na-tořikovačů-lpg-dgi-už-vím-jak-na-to/page-3.
  5. to Ferry: Pred casom tu padla oatzka na hodnotu termistora v tepelnom cidle vstrekovaca. Neviete nahodou aka ma byt ev. nejake charakteristiky toho termistora?
  6. Zdravim, podarilo sa ti k tomu nieco zistit? Vidim, ze od 2013 nedal nikto ziadnu odpoved a v podstate mam podobny problem.
  7. elmag ventil na vstupe kvap. lpg funguje, v podstate vyparnik lpg tlaci pekne do vstrekovaca, ktory aj vyzera, ze reguluje, pretoze klepe. Ked som odpojil jednu hadicku na vystupe vstrekovaca, tak plyn davkoval. Problem je len v tom, ze po prepnuti na lpg motor okamzite zdochne (aj za jazdy). Uplne prestane pracovat. Pri odpojenej hadicke chvilu isiel. Este ma napadlo, ci neodislo cidlo tlaku na vstrekovaci, ktore som cistil sprejom na karburatory. Teraz este laborujem s RJ LPG, ci nahodou nie je chyba v nej. Motor na benzin ide bez problemov. Mal som ho zase pripojeny na Clip, no ziadnu chybu neukazal ale ani nenasiel RJ LPG, neviem preco. Zatial sa nevzdavam, no pomaly mi dochadzaju napady. :-(
  8. Tak nova sada membran dorazila a uz som ich aj vymenil, no nepomohlo to. Motor po prepnuti na lpg hned zdochne. Myslel som, ze sa potrebuje naplnit reduktor plynom a potom sa to rozbehne, no nic. Vie mi niekto poradit, co by to este mohlo sposobovat?
  9. No membranka pretrhuta nebola, preto som ho iba vycistil od toho plynoveho sajrajtu a poskladal spat. No a zacalo sa to spravat, ako som pisal vyssie. Odvtedy vsak, co som pisal predchadzajuci prispevok ale ubehol nejaky cas a ja som sa trochu posunul v mojom "patrani" po pricine nepravidelneho chodu. Urobil som reviziu reduktora a zistil som zapeceny el.-mag. ventil, zaneseny filter kvapalnej fazy a po uplnom rozobrati reduktora kopec bordelu v nom. Vyzeralo to ako vazelina, takze vsetko som dokladne vycistil. Ta vazelina sa ale tech. benzinom cistit neda, pomohol sprej na cistenie karburatorov. Zatial neviem, ako bude motor fungovat, pretoze teraz cakam na novu sadu membran, no ked to poskladam, dam vediet. Mam aj kopec fotiek z rozborky, mozem ich sem potom hodit, ak to niekomu pomoze. Len pre upresnenie, mam system AG DGI starsi typ reduktora, niekde sa uvadza, ze 1.verzia. Moj reduktor
  10. Zdravim, vedel by mi niekto poradit? Tiez mam system AG DGI, cistil som injektor, no teraz mam problem po prepnuti na plyn, motor nejde pravidelne, kape a po prepnuti spat na benzin este chvilu blbne a az potom sa ustabilizuje. Je mozne, ze RJ zapisala chybu, kym sa injektor a hadicky naplnili plynom? Alebo moze byt problem aj niekde inde?
×
×
  • Vytvořit...