Přejít na obsah

misa.t

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

Vše od uživatele misa.t

  1. Myslíš tu zapalovací cívku? No četl jsem pár vláken pod tímhle, že tam měl chlápek podobný problém, ale ne tak dramatický. No možná by to mohlo být i tím.... Dík za info, zkusím se po tom popídit.
  2. Tak to víš, že nebaví, ale u ženy to zanechává optimální míru stresu že nenastartuje. Ne, musím to nějak opravit, to je jasné. Kontektor čerpadla, kde to, prosím tě, najdu? Předpokládám, že asi u čerpadla, že? Díky
  3. Už jsem si vzpomněl - určitě to čerpadlo neměnili, měnili filtr na čerpadle. Čerpadlo je dražší sranda a to bych si pamatoval určitě. Mimochodem, na diagnostice by poznali, že je špatné čerpadlo, kdyby se na to cíleně zaměřili? Protože když ten první servis vymazal tu chybu, v tom druhém (tam jsem byl u dia přítomný) to nenašlo lautr nic. Museli by teda kontrolovat přímo čerpadlo nebo jak to je? Poněvadž měnit jen tak čerpadlo se mi moc nechce, rozumíte... Díky S tím servisem to taky nechápu - proto se ptám tady u znalých, kde předpokládám najdu spíš odpověď.
  4. Dobrý den, pánové, mám jednu prapodivnou závadu, se kterou si nevím rady (a servis taky očividně ne). Nedávno jsem jel (peugeot partner 2007 benzín), zasvítila oranžová kontrolka motoru a přestal reagovat plynový pedál. Zastavil jsem, vypnul a zase nastartoval a rozjel se, plyn už reagoval, nicméně jsem jel stylem přískoků a za neuvěřitelného cukání motoru (jakoby na jedničku při prudkém pouštění pedálu. Dělalo to na všech stupních... Kontrolka svítla dál. Doskákal jsem domů, další den servis a diagnostika. Jenže ráno startuju, kontrolka svítí, ale auto jede bez sebemenší známky problému. V servise jim to na diagnostice ukázalo nějakou chybu (P1631), ale neměli orig software, tak nevědli co s tím, a tak chybku vymázli a poslali mě do originálního servisu, kde světe div se, nic nenašli. Vtipné... Auto ze servisu odjelo vpohodě a po 100 km ten samý problém, ale už bez kontrolky. Nicméně tragédie, to je na zabití, když vám při předjíždění začne cukat auto. psycho. Vyměnil jsem: 1, svíčky, filtlry 2, filtr palivového čerpadla (to už bylo nějakou dobu a nejsem si hergot jistý, jestli to nebylo celé čerpadlo) 3, vytáhl jsem a vyčistil škrtící klapku (mírně zasraná, ale nic dramatického) 4, vystříkal jsem všechny kontakty, co jsem našel 5, vyjel jsem nádrž na doraz a nabral superextra drahý benzín s aditivy Po tomhle drobounkém zásahu se jízda zlepšila tak na 500km, ale dneska zase. Tak už jsem z toho zoufalý. Nevíte, co s tím? Mě to přijde, jak kdyby nejel jeden válec, ale to je asi blbost, co? Nějaké čidlo?? Dělá to především, když: 1, je vlhko 2, jedu do kopce 3, přidávám plyn 4, když už se to cukání objeví, cuká i na volnoběh (respektivě si tak poskakuje). Pánové, jestli jste se dočetli až sem, máte můj dík. A jestli mi poradíte, co s tím, názor nebo rovnou dešifrování záhady, budu vám opravdu vděčný. Díky moc, Michal. p.s: taky mi ráno při studeném startu nenajíždí palivové čerpadlo, musím někdy tak 10x otočit klíčkem do 2.polohy, než se chytne. Souvisí to s tím, co myslíte? Dík
  5. misa.t

    servo peugeot partner 2007

    ozzy56 - Nemysli si, určitě bych v servisu reklamoval, několikrát už jsem to udělal. Nicméně, měnili mi čerpadlo, které kapalo, a to bylo ok. Tu závadu s vytuháváním volantu neřešili (respektivě mysleli, že ji vyřeší čerpadlo, očividně ne, ale co chceš teda reklamovat?) Chlapi, zvláštní věc - jak začalo pršet a být hodně vlhko, úplně to přestalo. Takže se nabízí otázka, jestli to nemůže být nějaký bordel v kabelech. Jak by jste se tvářili na tlakové čidlo? Mohlo by to takhle blbnout? DÍKY za info!
  6. misa.t

    servo peugeot partner 2007

    Je pravda, že nám tady po vesnici běhá spousta kun - jedna překousala i nějaké kabely a pak mi svítilo na desce ABS. No počkej co to je ten volně dostupný svazek i ...? Kde to tam najdu? ozzy56: No právěže po zkušenostech ze servisu bych si to rád našel sám. Chlapi dík za rady.
  7. Zdar chlapi, mám na vás dotaz ohledně serva řízení u partnera. Před nějakým časem začalo blbnout, při plném otočení volantu jakoby vypadl posilovač a já jel v zatáčce furt rovně a nemohl jsem volant vpodstatě otočit. No ale udělalo to tak max. 1x za měsíc. Ale byl jsem v servisu s nějakejma kravinama a tak jsem jim povídal, ať se na to mrknou... proběhla diagnostika a výsledek byl ten (byť diagnostika nic neukázala), že by to mohlo být čerpadlem. Tak tam dali repas. No vyjel jsem od nic a vpodstatě posilovač nefungoval. Tož nevím, co tam s tím pochrastili, ale bylo to asi tak o milion procent horší. Dojel jsem domů - v servise už totiž za mnou zavřeli - doma jsem si sundal ještě popelnici, bo jsem to nedokázal otočit a pročítal celý večer zdejší fórum. No a nějakej chlápek tady měl podobnej problém, vyřešil to výměnou pojistky v motoru (nebyla prasklá, ale ty packy takové ožehlé, takže prej teoreticky se přes to nedostával plný proud a proto ve velkým zatáčení posilovač vypadl), No a světe div se, docela to pomohlo, v podstatě od té doby dobré. Nojo! Jenže dneska bum - a volant nejde točit (zhruba 2 měsíce po výměně té pojistky)... Tož, pánové, napadá vás, co s tím? Budu moc vdečný za každou radu. Jo a pardon, jestli už to tady někde je, já tu neumím úplně dobře hledat... Díííík!
×
×
  • Vytvořit...