Přejít na obsah

general77

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

general77's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. general77

    Vynechává servo

    Ahoj, mám podobný problém se servem. Auto jsem koupil v srpnu a asi po necelém měsíci to začalo blbnout. Začalo to tím, že se posilovač spustil až po chvíli někdy to trvalo 5 vteřin, někdy i půl minuty. Ale vždy se nakonec zapnulo. Poslední asi čtyři dny se však už nezapne a to ani po rozjetí. :-( Prosím nevíte co by mohlo být špatně, popřípadě jak to prověřit? Kontroloval jsem zda je dostatek kapaliny, té tam je dost. Proměřil jsem také přívodní kabel k servu a tam by teoreticky proud měl také jít. Moc díky za vaše rady.
  2. general77

    nestartuje 307

    Ahoj, sice mám 1,6 benzin, ale měl jsem úplně stejný problém. Vyměnil jsem startér a zatím je vše OK. Koupil jsem neznačkový za necelé 2.000,- Kč.
  3. Ahoj, tak to co odešlo jsou bohužel ty černé držáky a ty asi opravdu samostatně koupit nejdou. Takže nejdřív zkusím obejít pár vrakovišť jestli náhodou někde nebudou nějaké mít na prodej.
  4. Ahoj, tak koukám, že to není zase tak ojedinělá závada. Bohužel jsem na tom úplně stejně. :-( Po 14-ti dnech co jsem si 307 pořídil mi začal vyjíždět jen první díl. :-( Kdyby jste někde ty součástky sehnali, tak prosím dejte vědět kde. Moc díky.
  5. general77

    kontrolka (P)(!)

    Díky za odpovědi, bude to asi kapalinou je nahraně minima.
  6. Ahoj, mám 306 1.4 rv. 94, svítí mi kontrolka (P)(!) a to jenom při sešlápnutém pedálu plynu, ruční brzdou to není a mám obavy jestli to není spojka. Prosím jaký váznam má kontrolka (P)(!). Děkuji.
×
×
  • Vytvořit...