Přejít na obsah

Ron80

Uživatel
  • Počet příspěvků

    94
  • Registrace

Vše od uživatele Ron80

  1. Ron80

    chybna ziarovka - smerovka

    zial casu niet sorry za to - aj som mal na pameti to posr.... zadne svetlo ale dik za raznu opoved
  2. pred par dnami mi to presne hodilo na display - indicator bulb faulty .....tak som to siel pozret von ktoru to odpalilo a zial nenasiel som nic odpalene. dnes dokonca to hadzalo skoro kazdych 10 - 20 sekund a pipalo a pipalo.....neviete kde ze to moze byt zblbnute ....zaoxid. kontakty alebo nieco ine. ak mate s tym skusenosti prosiiim heeelp.
  3. Ron80

    zadní okno / dveře 407 sw

    ahoj no presne taky isty problem mam i ja aknahle sa trosku pohnem alebo hned po nastartovani pocujem cvaknutie okna 5 dveri viem ze sa musim vytrepat von a zavret ho znovu . neviem comu to mam pripisat ale zacalo to robit akurat na zimu . len mislim ze by to mohlo mat nieco s konektormi alebo je to mechanicka zavada zamku ktory sa nejak pobabre pri nizsich teplotach..... ale zial elektrikar niesom a pustat sa do toho nejdem. ak ma niekto skusenosti poradte prosim budeme len a len vdacni.
  4. Ron80

    Klima

    mam to za sebou :-( a cena 305€ aj s pracou ako pisal hore kolega zlamana oska klapky.....
  5. Ron80

    Kolik máte kdo najeto?

    SW 2.0 hdi kupovane 2009 , najazdene 189tis, zatial menene - fap , top-up aditivum , spodne capy, komplet spojka + zotrvak, EGR ventil, brzdne dosticky.......a dalsie drobnosti , akurat zaujimava oprava dual klimy nefungovala jedna strana - origo servis praca 1.5 dna dovod zlamana zaklopka zmiesavaca vzduchu . cena suciastky 60€ , praca 250€. inac motoricky velmi spokojny - auticko pohodlne aj to aj po 2000km jazdy auto jedno z najkrajsich SW ake som videl . sen splneni ale zial sa lucim tento rok . po 150tis. rasej predat - vysoke naklady na servis. podskrtnuto secteno spokojnost
  6. Ron80

    Problemy s brzdami

    diki za rady tiez som myslel na to ale prejst dost dlhu trasu so stejnymi ucinkami .....??? proste nie a nie dobrzdit. a to som uz jazdil za horsich podmienkach:myslim a k tomu sa nieco stalo ako ze so isiel dobrzdit do krizovatky a zrazu brzdy na sekundu ako keby zovreli napno a pustili, poviem vam sklblo nas tak v aute ze sme kukali po sebe ako ....neviem co sa stalo ale v poriadku to nebolo.
  7. ahoj ludia mam problem s brzdami nakolko som sa vratil s dlhej cesty auto sa nespravalo ako malo brzdilo ako malo ale len v slabsich rychlostiach akonahle to bolo na dialnici bol problem ubrzdit auto malo tendenciu pokracovat dalej.....pedal bol na zosliapnutie tvrdy ako ma ale brzdy nie a nie chytit ako by mali. su tam nove dosticky a skontrolovana pumpa. moze mi prosim poradit co najskorej skontrolovat ? dakujem za rady.
  8. Ron80

    vybracie motora

    hmm som myslel na regeneraciu ale az takto silno by to vybrovalo? presiel som 2500km naraz a tych regen. tam bolo zopar a nic som necitil. ale dakujem za nazory.
  9. ahoj mal som skusenost s mojim autom ked som sa vracal s dlhej cest domov a za BA na dialnici auto zacalo neprijemne vybrovat - nevedel som rychlo comu to pripisat , tak som zastal na parkovisku ale auto stale vybrovalo. ziadna viditelna porucha. jedine co som obuchal sneh medzi kolesami a blatnikmi a vypol motor. po nastartovani nic az po par minutach take iste vybracie ale len tak o 2 tretiny slabsie. to trvalo asi 10 min. jazdy a potom to prestalo. spravil som asi 400 - 450 km po tej skusenosti ale nic zatial nebadam. 2.0 hdi - a pridal som aditivum pri poslednom tankovani. mate niekto tusenie co by to mohlo byt? - cerpadlo ? nekval. nafta? aditivum ? injektory ? alebo zeby ten sneh medzi kolesami? dakujem za akykolvek nazor a prajem stastne a vesele vsetkym peugeotakom - vela stastnych KM v novom roku.
  10. Ron80

    spodní kryt motoru

    presne tak ako pise another tiez som objednal s autodepo cca 1300sk prilozil k staremu a navrtal nove diery. ale sroby a podlozky som zamenil dlhsimi srobmi, tie origo rychlo zvetraju od pocasia a sup ........kryt si testujete rovno pod kolesami vasho auto ako ja v DE na dialnici poriesil som to s rychlosvorkou na par miestach.....
  11. hmmmmtiez to mam namysli alebo mozno pumpa ???? uplne laicky by som tipoval na vzduch v okruhu?
  12. ahoj mam tiez problem s brzdenim ale - po navrate s francuzska vsetko v poho. na druhy den som nastartoval a pohol sa lenze brzdy total nechytali preletel som krizovatku , stastie ze neslo auto ....... po par stlaceni pedalu sa vratilo vsetko spat pedal bol tvrdsi v spodnych polohach a brzdy chytali ako mali. o par hodin nesor to same ....pedal bol ako by som stlacal balon.....mali ste niekto podobny problem:myslim len narychlo zeby blbol posilovac....alebo nieco ine ???? pokles hladiny alebo unik kvapaliny nebadat. dakujem za radu:papa
  13. Ron80

    Zimní pneu

    ahoj mam otazku ohladom rozmeru : mam disky 17 cosmos - pre 215 55 . je mozne tam hodit aj inu hrubku napr . 50? 60? nechcem aby som brusil cestu ale ani vnutorny blatnik. dakujem za radu.
  14. Ron80

    Vyčistenie EGR

    ano samozrejme je to pravda ohladom emisii ale to turbo je tiez ovplyvnene EGR aspon tak to je v online katalogu ako popis ku suciastke. len ma trosku serinka to ze ho stale pocujem ked shasnem motor - tak 6 krat cvakne ako keby rele - viem ze to ma robit . ale zakazdou jazdou ? aj ked len par kilakov ?
  15. Ron80

    Vyčistenie EGR

    ahoj - na otazku odpoviem len ako amater - ano moze zvysit spotrebu ale co je horsie pusta horuce plyny do turba co ho casom znici. aspon takto to opisuju na stranke skade mam novy EGR ventil. - moja otazka ale je , po naslednej vymene noveho EGR a resetovani v pezo servise mi povedali ze ten EGR bude cvakat po vypnuti motora cca 5 -6 krat kvoli precisteniu. problem je ze mi to robi stale ked vypnem motor. tak je tu niekto kto by pohol? dakujem:papa
  16. Ron80

    Vyčistenie EGR

    no aj je po tom stal ma 120 € plus 70 €praca dal som ho doporiadku, cca praca tiez nadoma pre kutilov nic tazkeho len miesto ulozenia je naprd. takze hudiniho ruky by sa hodili. ale ako pisem da sa usporit za pracu len mi nejako nezostalo casu na vymenu tak som to riesil u kamosa v servise. apropo ten stary slapal v poridku len bol zasraty od sadzi len ho pucnut a mam jeden navyse tak ak ma niekto zujem..... . ale ako hovorim nemal som cas riesit to tak som to rovno vymenil kus za kus. tak snad to pomohlo. konkretne 2.0 hdi 136 - EGR delphi. [upravil dne 19/10/10 od Ron80]
  17. tiez pripajam - akurat som dopucoval auticko a mam aj tex fit it pro. ktory som naniesol pre pastovanim. uz asi 3x procedura tento rok. je pravda ono zide dole casom nic nie je naveky a zvlast srakoty s telesopingu - som to len kupil pre zaujimavost ze co na to sudruhovia zo simonizu , ......no pravde zalezi na hlbke ale zvacsa tie povrchove sa vytratili. ale nie je nad obyc. colormagic s tuzkou vo farbe karoserie. ak tam nanesiete ochranny film a urobite to tak par krat do roka vase aticko ma o lak postarane. - myslim tak nornalne sapostarat o auto , nie ako sused ktory ma 407 sedana. a ten to vali vo velkom skoro kazdy 4 den od rana do vecera . - co je pre mna trosku chore. je krasne ked sa clovek venuje svojej rodine ako on - tzv. vsade dobre doma manzelka.
  18. Ron80

    Vyčistenie EGR

    Já jsem to dělal u Opela sprayem na čištění škrtící klapky a výsledek byl více jak uspokojivý. Ale tam byl celkem dobrý přístup. Možná bych zkusil i Konkor, který rozpouští karbon. hmmm tiez som rozmyslal nad niecim konkretnym. akurat som splasil sprej na sadze a slo to lahko ale dosiel som len po ventil z vonkajsej strany, otvor z boku do ventilu to bude trosku tazsie - skusim zubnu kefku . dakujem za radu.
  19. Ron80

    Vyčistenie EGR

    cim dalej tym lepsie panove.......takymito procesmi som sa uz preserinkal a stratil par eur a nebolo ich sakra malo. a teraz ERG aj je pocut iba cvakanie ked zhasnem motor. vraj je otvoreny na 89% a nezatvara zasran jeden....... tak som kupil dalsieho len ho treba trosku pucnut nejakym sajrajtom lenze to je problem viete akym roztokom sa na to vrhnut? neviem co by tak mohlo tie sadze uvolnit a hlavne ten otvor z boku to bude fuska. mate nejake rady pls?
  20. Ron80

    Pískání serva řízení

    jj na to chystam aj ja :-))))
  21. Ron80

    Pískání serva řízení

    mam to iste nieste sami piska pri max otoceni riadenia a to mam diesel a pocujem to a aj buchot od zadnej napravy sa kontrolovala a cuduj sa svete posrana buzirka na brzdovom lanku buchoce do podlahy .......by ste verili tomu? ani ja nie kym som to nezobral ku servisakovi, a sem tam sa ozve svina jedna ale dajako si uz zvykneme kym sa nam tie cary nerozpadnu pod nasimi zadkami.
  22. Ron80

    Cudne pipanie.

    myslite ze praca na doma - cisenie , ak ano nemal by niekto najaky foto- navod ako to urobit a cim by ste to doporucili cistit? viem akurat ze je to celkom na po.....mieste co sa tyka 2.0hdi. apropo nove erg sa asi musi sparovat s jednotkou alebo staci mat najnovsi update jednotky ? nieco take splietal servisak. napokon tu poslednu verziu mi nahrali naposledy v servise. pomozte poradte na kolenaaach vas prosim
  23. Ron80

    Cudne pipanie.

    ahoj znovu otvaram tuto temu pretoze som sa akurat vratil zo servisu a problem je v EGR .....mate nejaku radu ako to vyriest ? cistenim , doliatie nejakeho aditiva alebo vymenou? ten ventil uz cvaka zakazdym ked zhasnem motor. a cital som akurat ze sa dajako prenasaju horuce plyny - ked je ten ventil lepkavy - priamo do turba a ten dostava potom zabrat a mozem sa pozerat aj po tej suciastke takze by som to rad vyriesil cim skorej origo oprava , cca 400 € co fakt je dost za taku blbosticku :-) fakt neviem naco su tam taketo blbosticky ,clovek aby potom len platil a platil .....ze vraj zivotne prostredie presne taka p.... ako FAP. dakujem za rady pani.
  24. Ron80

    spodne capy. cena?????

    ahoj . tiez som menil capy prednedavnom a stali ma kolo 65 e obe. zial nie doma ale v UK. origo . ked som vydel na com som jazdil do 170 tis. ?!?!? krasne lozisko roztrusene a pomlete .......ale aj tak si mylsim ze to vydrzalo dost takze ako vsetci pisu je to bezna vymena ktoru treba cakat , tie prvotiny to mali na hov.... s kvalitou ale teraz uz kupite myslim cap ktory je zbaveny tych krasnych zatekani do loziska , mozeme byt radi ze nemame viac prvkovy napravu ale mercedes atd p.s. = len tak dalej cim zlozitejsie tym lepsie a hlbsie do nasich penazeniek.......stare dobre casy Š120
  25. Ron80

    Cudne pipanie.

    tak to by mohlo sedet bo to ide asi s tych miest de je egr, dakujem za dotaz pomohlo
×
×
  • Vytvořit...