Přejít na obsah

skrat

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 309

Profilové informace

  • Město
    rybany
  • Stát
    Slovenská republika

skrat's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Skus v zeleziarstve kupit ocelovu skobu co sa natlka do steny je v tvare L a je to 4 hran. Ja som to povoloval tym. [upravil dne 13/9/09 skrat]
  2. skrat

    aky tlmic

    ahoj chcel som sa spitat ktory tlmic je lepsi: -kvapalonovy -kvapalinovo-plynovy -plynovy
  3. skrat

    P406 - tlumení dveří

    nakej chytrej ne??:myslim vies jak to dobre tlmi a ta cena za 10m.
  4. skrat

    P406 - tlumení dveří

    skus to polepit ipou. :D:D:D:D:D
  5. skrat

    vrakoviska v SR a CR

    autovrakovisko B a B AUTO - peugeot a ine Malé Uherce za Partizanskym Majitel -0905 490 476 -0905 598 407 Technik-0908 734 706 -0903 152 434 a este jedno www.autofuzo.sk tiež Malé Uherce
  6. skrat

    Stahuje prud

    Ked sem napise voliaky Hifi Guru co ma vlatnu montaznu dielnu alebo nejaky nebuchany manik z SPL dbDrag teamu a vyvrati to co som napisal tak to zmazem.
  7. skrat

    Stahuje prud

    peugot 09 kde mas v auto zosilovaci transformator to tam potom najdem aj elektronky. Ty si na 100% z Bohnic ci jak sa to vola. No a ty ovecky to kde na take blbosti chodis to co si napisal ty este asi zijes v inej dymenziji. Mame rok 2009 zobudsa dedo. [upravil dne 19/8/09 skrat]
  8. skrat

    Stahuje prud

    Prečo si to myslíš? a preco by to tak nemalo byt ?
  9. skrat

    Stahuje prud

    Sú zásobárňou elektrickej energie na krátky čas pre vykrývanie nahlych odberových špičiek.Podmienkou je ich umiestnenie čo najbližsie k napájacímsvorkám zosilňovača, alebo iného zariadenia. Njlepšie je pripojiť kapacitor priamo na napájacie svorky plus a mínus zosilnovača. Elektrický prúd v takomto prípade nemusí prekonávať odpor dlhých prívodných káblov a odpor poistiek. Energia tedaprichádza okamžite priamo na miesti činu. Elektrické napätie na svorkách kolísa menej a zvuk je doraznejší a čistejší. Tento jav však zabespečia len najkvalitnejšie kondenzátory. Kondenzátory s bežnými vlasnosťami sa vo zvuku takmer vobec neprejavujú a sú to len vyhodené peniaze. Kvalitný kapactor ma nasledovné vlasnosti: -klimatickú odolnosť -40 až +85/105stupňov celzia -životnosť viac, ako 5000 hodín pri 85stupňov celzia -ekvivalentný sériový odpor ESR menší,ako 0,01ohm pri 120Hz, ideálne aj pri 10kHz- A zabudnite na kapacitor ( ten zvláda pokrývať len krátkodobé výkonové špičy ) , pokiaľ nemáte adekvýtny akumulátor.
  10. skrat

    Stahuje prud

    Je na začiatku palubnej rozvodnej elektrickej siete. Jeho hlaunou úlohou je naštartovať motor auta a posielať spolu s dobíjacou sústavou elektróny všetkým elektrickým zariadeniam v aute. Povodný akumulátor v aute stíha kŕmiť všetky zaridenia vrátane klímy a ďalších povodne montovaných zariadení. Háčik je však v tom, že do troch rokov bude nútne akumulator vymeniť za nový, pretože výrobca auta šetrí a dimenzuje ho na knap. Už od 80euro je možné kúpiť kvalitný, bezudržbový a hermetický uzatvorený akumulator. Nový silnejší akumulátor musí spĺnať nasledovné podmienky: 1.kompatibilné rozmery a systém uchytenia s daným autom 2.kompatibilné umumiestnenie a tvar elektrických svoriek akumúlatora 3. kapacita v Ah nesmie prekročiť 1,5 násobok kapacity povodného akumulátora Ak kapacita nového akumulátora prekročí 1,5- násobok kapacity povodného akumulátora, možu nastať problémy s dobíjaním. Riešením je výmena alternátora a dobíjacej sústavy auta.
  11. skrat

    zesilovač

    Co som nevidel tomu neverim. Ale jak sa hovory papier znesie vsetko.
  12. skrat

    zesilovač

    skus si pozriet tu http://www.somogyi.sk http://www.autoomega.sk/ su tam nove a na tvojom mieste isto by som nic co ma 3roky je to cez net a z este z čiech nekupoval. Skus radsej pobehat bazary alebo zalozne. http://www.autobazar.eu/sk/brands.php?page=1&cat=14&q=zos&operators=and&plustype=&submit=Vyhlada%C5%A5+%21 [upravil dne 13/8/09 skrat]
  13. skrat

    zesilovač

    Ja taku skusenost nemam ale na 100% viem ze susedovy frči v škarpe (skoda 120) skoro 2 roky bez problemov(no mozno muto povoluje šroby alebo napomaha k opadavaniu hrdze). Ma tam sub. GROUND ZERO GZTW 30T v doma vyrobenej ozvucnici. A ak som dnes dobre počul tak este ide. A normalne ma až pri srdci hreje ked vydim ten jeho balženy ksicht.
  14. skrat

    zesilovač

    dal som ti to na rapidshare ma to asi 20MB http://rapidshare.com/files/266652260/tda1562q.rar.html ak to bude treba dam to aj na iny server.
  15. skrat

    zesilovač

    Cau ak chces mam schemu na Zosilovač do auta s obvodem TDA1562Q s výhybkou pro subwoofer. Je to na 12V vykon 70W. Odskusany slape na prvy raz.
×
×
  • Vytvořit...