Přejít na obsah

Davidek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

Vše od uživatele Davidek

  1. Davidek

    Voda mizí a mizí....

    Zkus se stavit na Faměrovo nám.9 v Černovicích.Opravují tam chladiče a určitě tam mají bazmek na natlakování.Nechával sem tam opravovat cooler .Tel:543233100 p.Podroužek.
  2. Davidek

    Nemecka rallye

    http://www.vysledky-rally.cz/vysledky/
  3. Davidek

    Spotreba motorov HDI

    406 kombo 2.0 HDi 110k novy model.Za tyden najeto 4853 km a spotreba podle pp 6.2 pri prumerne rychlosti 79km/h.Coz de;) [upravil dne 21.8.05 Davidek]
  4. Davidek

    Rozvody u HDI

    Jenom rozvodak urcite nemenit.Delal sem rozvody pred 14 dny a nechal udelat aji kladky,klinak a vodni pumpu.Filtr vzduchovej a olejovej i s olejem.Mam tam necelejch 100000 km.
  5. Davidek

    Palubní počítač

    V Brne jsou dva prodejci pažoutu.Ptal jsem se u kazdeho z nich na prijmu zakazek jestli je v jejich silach toto udelat.Dostal jsem v obou pripadech podobnou odpoved\"jo pane musime zavolat do francie,zjistit kody kdyz kodovaci karticku nemate atd.\"Druhej den jsem se tam vratil,natvrdo sel do dilny,nechal si zavolat nekoho pres elekroinstalaci.Dosel mladej borec a co ze potrebuju.Rekl sem co potrebuji a ze mu dam 500 kdyz to udela.5 min na to jsem odjizdel a pp fungoval.
  6. Davidek

    Do Finska na wrc.

    co takhle icq?
  7. Davidek

    Palubní počítač

    Tak jo pal.pc jiz funguje:superNejhorsi ale bylo sehnat nekoho,kdo to pusti v BSi.Za 500,- to slo hned.Dik vsem za radu-hlavne Jarda Bartacek pomohl.
  8. Davidek

    Do Finska na wrc.

    Vloni nam jedno wrco vymlasklo bocni sklo na 405:mrk,ale stim se musi pocitat.Pres more jedem Talinkem tak doufam ze nazapomenou zavrit predni vrata.Mame to uz zaplacene.Vyslo to na nejakejch 1400,-na osobu vcetne auta pres nejakou brnenskou cestovku.
  9. Davidek

    Do Finska na wrc.

    Zdar,Odjizdime z Brna 31.7 rano.Trajekt nam jede 1.8 v8:15 tak to se bohuzel asi nepotkame.Ohledne toho rally pasu jeste uplne presne nevime jak to tam bude,ale jeho koupe je az ta posledni moznost;)Loni sme jeli na Sardinii a platilo se jen jednou a to na super stage.Jinak na www.ewrc.cz je celkem dobre forum na toto tema a ofic stranky rally jsou na www.nesterallyfinland.fi uz se tesime -sotolina je sotolina.
  10. Davidek

    Do Finska na wrc.

    Podle route66 je to z Brna do Tallinu 1537km.
  11. Zdarec all.Jede nekdo z vas do Finska na rally?Pokud ano tak muzem cestu jed ve dvou,jen tak pro jistotu-preci jen je to kus cesty.Jedem 4 lidi (406 kombo)pres Polsko a bobalti do Tallinu.Kdyz tak dejte vedet na dave111@seznam.cz cus:papa
  12. Davidek

    Palubní počítač

    tak spodek mam ted du na vrsek.
  13. Davidek

    Palubní počítač

    jak nejlepe rozdelat tu packu?moc se nechci pouste do rozdelavani cele te zakladny-urcite tam budou perka atd.jde to rozdelat z druhe strany jako z vrchu?
  14. Davidek

    Jaky olej do 406 hdi?

    Nehodlam pouzit 5w-30 ale 5w-40.v servisce mam doporucen olej podle ACEA B3 a API CD/CF.Mate pravdu ze Peugeot doporucuje oleje ESSO a TOTAL,ale pokud tam dam olej AGIP kterej ma API SL/CF a ACEA A3,B3,B4 tak se podle me nemuze nic stat.Jina znacka oleje ale specifikace stejna.
  15. Davidek

    Jaky olej do 406 hdi?

    Dik vam vsem za rady.Ceka nas dlouha cesta do Finska na WRC tak doufam ze vse probehne hladce.zatim zdarec a jeste jednou dik.
  16. Koupil sem 406 2.0 hdi 99 najeto necelejch 100 000 km.Pristi tyden necham udelat rozvody, filtry atd,ale jakej olej do motoru doporucite?Mam tady olej AGIP EXTRA HTS SAE 5w-40. API SL/CF.Prosim o Vase nazory.dik [upravil dne 9.7.05 Davidek]
×
×
  • Vytvořit...