Přejít na obsah

vavra98

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

Vše od uživatele vavra98

  1. Šlo by to i pro mě? na u2u nebo mail
  2. Prosím o radu. Po koupi 106 1,4D mi zjistili špatné tlaky v 2 válcích:nevim. Nechal jsem opravit (nové kroužky) seřídit čerpadlo, zkonztrolovat hlavu, ventily, gufera. :myslimPo opravě se mi začala ztrácet voda a zřejmě do oleje. Je z něj bílá sr*čka. ,:grr. Opravář mi řekl ať si seženu nový blok. Měl vyndané i vložky, vše prý dobře přetěsnil a zkontroloval:grr. Někde u citronů jsem u AX četl, že ten motor má hrozně tenký blok a trpí na to. Nevíte někdo radu nebo o motoru ke koupi?
  3. vavra98

    Stříška na 405

    Honzo nevíš o ňákym spojleru na zadní vokno 405 kombajn, aby srážel vzduch a vofukoval zadní vokno?
  4. vavra98

    Převodovka

    Kontakt na toho opraváře by se mi taky hodil. Hučí mi ložiska na 4. a 5. kvaltu.
  5. vavra98

    Nakládaný hermelín

    No já ještě dávám do toho rozkrojenýho hermouše kromě cibule a koření plátek slaniny a křen. S tím romadurem to musím zkusit, ten já žeru.
  6. vavra98

    Servo - uniká olej

    Jo a nenapadá ještě někoho od čeho je to pískání, co se mi ozývá od servo pumpy po její výměně včetně řemenu a napínací kladky? já už zkusil snad všechno a stále mi to píská než se zahřeje.
  7. vavra98

    Horní uložení tlumiče

    Hmm, dobrej stahovák:mrk. Já to dělal minulej měsíc ale tak jak říká oddie a byla to pohoda. Ale tobě všechna čest
  8. vavra98

    Servo - uniká olej

    Já mám nový model, ten chladič? jsem utrh na poli a tak jsem teď propojenej taky na přímo. CCa po 1/2 roce mi pumpa odešla, ale myslím, žýe to nebylo tím, že by to nechladilo? nebo na co to tam je.
  9. vavra98

    gufero převodovka

    Mám stejnej problem, po výměně tlumičů (kdo ví jak to dělali) to začalo téct na levej poloose. S tím ložiskem mě napadá, že mi tam něco hučí přesně při 30 km/h. U ložiska kola píšou, že je na celou životnost auta???. Nemůže to být teda to ložisko co píše Martin J?
  10. vavra98

    405D píská servo ?

    Díky za odpovědi. Odvzdušňoval jsem samozřejmě na zvednutém předku, řemen je nový stříknutý proti prokluzu, kladka na šroub a napnuta až dost. Jak poznám, že to dělá řemenička?
  11. vavra98

    405D píská servo ?

    Někde jsem tady četl, že se to odvzdušňuje samo právě v krajních polohách v plným rejdu. Někdo říkal, že by to mohl být přepouštěcí ventilek, ale ten zvuk je hroznej jak vorajblovaný destičky na železo s kotoučema, tak nevím.
  12. 405 TD break- Vyměnil jsem servo čerpadlo (starší) a řemen, odstranil část zatočeného potrubí serva pod podlahou, které bylo v háji a sloužilo asi jako chladič a zapojil trubky přímo do serva, následně vyměnil napínací kladku, která to nebyla, zkontroloval altík a stále se po nastartování ozývá od serva hrozné pískání, které zmizí po zahřátí. Při rovných kolech to jen tak popiskuje, ale při plným rejdu to rve uši jako když se dře kov o kov. Neví někdo co to může být? Už si nevím rady.
  13. vavra98

    Přísada do motoru Bishop\'s original

    A co použití přísad do převodovky? asi mám chycený ložisko, hučí.
  14. vavra98

    Ukradené auto

    Díky za zájem. Auto se už našlo za pomoci členů VW clubu. Znovu dávám na zvážení zda by tady nemohlo být forum ukradená auta.
  15. vavra98

    Pomoc kradené auto

    Děkuji všem, auto se už našlo. uříznutá řadička pod defendem. Snad vytipovaný v mimoni. Dávejte si bacha kdo se motá kolem aut na srazech.
  16. vavra98

    Pomoc kradené auto

    Tady je to polo z mimoně
  17. Já jsem pežo?ák, ale žena měla zelené polo 4A3 7706 lehce tuněné, ještě včera v Mimoni a dnes v pr*eli. Dnes v noci v Praze 4. Všechna práce v ha*zlu. Prosíííííím když ho někdo náhodou uvidí, zavolejte na 603 95 65 21. Ještě nevím jak se dávají fotky, tak je přidám pozdějc. Díky.
  18. Dnes v noci ukradli mojí ženě auto. Prosíííím, kdyby ho někdo viděl, dejte zprávu. Je to zelený lehce tuněný polo. Já jsem pežo?ák, tak to je jen prosba. A nemělo by tady být i forum na ukradená auta. Určitě bychom si mohli pomáhat při hledání. Díky 603 95 65 21 http://www.vwclub.cz/modules/Forums/files/p3290021.jpg
  19. Prosííím nemá někdo náhodou krytky ostřikovačů světel, co se vysouvaj z nárazníku 405? Mám tam po nich jen 2 díry:(
×
×
  • Vytvořit...