Přejít na obsah

Lala

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    1998

Profilové informace

  • Město
    Broumov
  • Stát
    Česká republika

Lala's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Lala

    Lala auta

  2. Lala

    elektrické sedačky ....

    Samozřejmně se daj prehodit potahy i z molitanem delal jsem to je to jednoduchý ale pracný..co se týče eirbegů musíš zachovat rám sedačky a zapojení je na odborné firmně která ti musí aktivovat řidící jednotku.Vihřivani je vkabelech připraveno, ale musíš sehnat vypinače kterí se umístí na středák, apod sedačkou to připojíš.Čau a at tě to nezpálí.
  3. Lala

    Teď se ukažte páni service-mani

    Čau destiny,mám ta trochu skusenosti ze servisi a diagnostikami na motorech z vysokotlakým vstřikováním.Ty tvoje hodnoty jsou v normalu tomu věř,je to tím že tady elektronika dorovnává podle prvniho a zároven jediného sledovaného.Když dojde k nějaké poruše tak si bud jist že te počítač utne nebo uplně zastaví.Ktomu blikaní kalový kontrolky,je to v nesprevný funkci čidla ale je to vpohode pokud dělas pravidelný výmněny.zkus vyjet někdy do nemecka a natankuj u shelu noví ty diselu v-power.ma zvisený aditýva a čistí i konce to znamená hroty vstřikovacích jednotek.je to drašši ale projevuje se to už po první vyjeté palivové nádrži.Hodně najetech km bez problémů ti přeji.
  4. Lala

    Montaz klimatizace

    Radím ti se do toho neúpouštet. Ja jsem jen předelaval z manualní na digi a musiš vimnenit vse co je v interieru, to znamená. svazek elktriky.mosi se tam dat cela bedna z ventilaci a radiatory, kdo si mysli že jse da jen řidici panel tak je na omilu.digi ma vsechny klapky na elektriku.pak řidíci jednotka čidlo.sumasumarum ser rozdela vepředu celý interier.ja jsem mnel předek vtahu a koupil jsem totalku z francije a ta byla v plný palbě,tak jsem to tam vrazil.U odborníku vikrvacís cirka sto tis.a vrak stoji okolo 60000kč+to musís př edelat,upozornuju prace jen pro znaleho věci.Je lepši si koupit síbr na těch par parnejch dní.CAU LALA.
  5. Lala

    Problém s klimatizací

    Čau tady LALA.Dval jsem cele auto do kupi včetně klimi. takto na dalku j to je složitý.V každým případe musís zkontrolovat tri okruhy.1-el. vyhledat pojistku,rele.Rele jsou identicke tudis se dají na zkosku zamnenit.2-kontrola náplně a netěsností,každá netesnost se pozná že se udelá mastný flek,k naplni se pridáva mazivo aby se kompresor mazal.Projít vsšechny spoje.jestli mas napl vpořadku to se pozná tím z koknes na expancku je to taková jakoby bombyčka a na vrchu u ventilu mma čočku neboli okýnko a vněm to musí bít nazelenalý,pak je to vpořádku,když to bude bílí tk je medium fuč,to neni takoví problem.Dnes to plní každý servis i ti co delají ledničky.3-musis mrknout na spojku kompresoru.nejrzchlejsi to je vytahnout konektor na komresoru a dat mu stavu z jineho zdroje.cvaknuti znaci že se spojka sepnula.zkosečkou vyskoušíš jestli jde proud do do konektoru komresoru zapneš klíč klimu a musí tam jít štava.Nemusíš mit ani natočenj motor.Takto jsou zakladní ukony,vse je jen kolem naplne a elektriky.Chladné dny ti přeje LALA.
×
×
  • Vytvořit...