Přejít na obsah

razor

Uživatel
  • Počet příspěvků

    1 111
  • Registrace

O uživateli razor

  • Datum narození 21.9.1987

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Praha
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

razor's Achievements

Toto forum je můj domov

Toto forum je můj domov (5/6)

8

Popularita

  1. Ahoj, můžu poprosit o výbavu? Moc děkuji VF3CUBHY6HY100835
  2. razor

    Myčka whirlpool

    Podle toho co popisuješ, to vypadá jako nějaká chyba v napájení - to bude asi nějaký kondenzátor, ale těžko říct. nech to odborníkovi, něž uděláš nějaké nevratné škody =)
  3. Nevim jak moc je to aktualni, ale lidi co u coupe 140kw resili chlazeni oleje (ja teda problem nemam), tak davali jinou vanu. Konkretne z Renault Laguna sport (ma stejny motor ale ma tusim cca 160kw) mozna kecam, ty hodnoty uz nevim, ale ma o hodne vic nez coupe se stejnym motorem. Tady na foru se to resilo, kdyz budes hledat, tak mozna neco najdes. Kazdopadne vana z ty Laguny ma nejaky zebrovani a vyresi to problem s prehrivanim. Zkus pohledat, nekde to tu je =)
  4. Jeste to tu malinko ozivim. Nepodarilo se mi najit co to je ale vypozoroval jsem zvlastni vec. V zime to spina prakticky porad a baterka je kazde rano KO, ale ted kdyz je teplo, tak je to vpohode. Cca od dubna jsem auto nenabijel, a furt je ok. A to uz ted skoro dva mesice stoji a nejezdi, protoze nema technickou a i tak vcera normalne nastartovalo a ani economy mode nepise. Souvisi to s teplotou. V zime se proste spousti neco, co za tepla ne. Je to fakt divny...
  5. razor

    Myčka whirlpool

    Psa nemáme, jen k nám chodí hladový návštěvy
  6. razor

    Myčka whirlpool

    Ahoj, vcera jsem to kompletne rozebral (coz byl mazec, musel dolu i spodni kryt-proste uplne komplet abych se dostal ke sroubum od cerpadla). Puvodne jsem hledal nejaky plovak, pripadne jiny senzor co by hlasil stav vody, ale nic tam neni. To cerpadlo proste ma urceny cas jak dlouho pojede. Kdyz jsem to cerpadlo konecne vyndal, tak z nej vypadl kousek drivka od nanuku. Nekdo ho zrejme rozkousal a asi nechal na taliri. Meli isme ted hodne navstev a tech rozkousanejch klacku od zmrzlin jsem nasel vic. Bohuzel jsme zrovna cistili filtr mycky a spatne ho tam vratili, takze to drivko proklouzlo az do cerpadla. Ted je vse ok, jede zase krasne potichu.. Diky vsem.
  7. razor

    Myčka whirlpool

    Právě že jsem nic neměnil.. celou dobu myla uplně vpohodě a najednou tu vodu odčerpává hrozně dlouho, jako kdyby simyslela, že tam ta voda furt je..
  8. Ahoj, sice to není IT, ale technický dotaz to je.. Myčka whirlpool (2015) začala dělat zvláštní věc.. Při vypouštění vody z myčky jede čerpadlo krásně potichu, ale pak odčerpá všechnu vodu, a začně strašně "vrčet" protože jede naprázdno.. Ale naprázdno jede snad půl minuty možná i dýl, pak přestane "odčerpávat" a program jede normálně dál... Myčka nehlásí žádnou chybu, jen prostě dělá hroznej kravál, což nikdy nedělala... Nevím čím to je, ale připadá mi, že to čerpadlo prostě neví, že už tam nemá vodu.. Máte někdo tušení jak to funguje? Je tam nějaký plovák? Nebo je tam nějaký senzor? Díky všem za nápady.
  9. Ahoj, tak to tady malinko obnovím. Přišlo na řadu coupe a tak se s váma chci poradit jak na to. Chci to opravit pořádně a pokud možno "trvale". Zásadní problém auta je ten, že má bohužel prorezlý prahy a jak jsem teď zjistil, tak i zadní blatník u řidiče je už trochu vykvetlej. Chtěl jsem se zeptat někoho, kdo už s tím má zkušenost, jestli se dají orignál prahy někde koupit, případně jak to řešit. Spodek auta vypadá relativně slušně, motor taky šlape, takže budu řešit asi "jen" rez. Až to bude hotový, tak příjde komplet lakovna, protože se lak sloupal ze střechy a na pár místech i na dveřích a na boku.
  10. razor

    Nepojištěné auto

    Auto mám na své zahradě už přes rok. Auto neprovozuji. Ani bych si to nedovolil.. Registrované je na mě již 8 let. Žádný polopřevod nikdy nebyl ani nic podobného.. jen poslední dva měsíce nemám povinné ručení. Díky za odpovědi.
  11. razor

    Nepojištěné auto

    Jinak auto mám normálně registrované na sebe- žádný polopřevody - nic takovýho. Všechno jsem měl v pořádku. Kromě ručení.
  12. razor

    Nepojištěné auto

    Já myslel, že se to týká jen těch aut v polopřevodu, u kterých není jasný vlastník. Já jen nemám povinný ručení. Četl jsem, že ČKP nemůže vymáhat pokutu, když auto nejezdí. Což je můj případ.. S autem popojíždím maximálně po zahradě a do garáže. Na silnici nebylo. Značky v depozitu nemám a nevěděl jsem, že mi nějaký zákon nařizuje je do depozitu odevzdat.. zatím mě nikdo nekontaktoval, tak doufám, že to zmáknu bez pokuty..
  13. Ahoj, mám dotaz ohledně nepojištěného auta. Mám na zahradě 406 coupe, se kterým nejezdím. Mám tady hromadu věcí, které na něm potřebuju udělat a tak jsem se rozhodl ho "odstavit". Do nedávna jsem platil povinné ručení, pak ale skončila smlouva a já jsem jí dále neprodloužil. Na ČKP (kancelář pojistitelů) jsem oznámil, že vozidlo neprovozuji a doložil jsem, že vozidlo není na pozemní komunikaci. Což údajně mělo stačit k tomu, abych se vyhl postihu za neplacení ručení. Dnes mi od ČKP přišel mail následující mail - Dobrý den, Novela zákona č. 168/1999 Sb. zrušila povinnost hradit zákonný příspěvek za každý nepojištěný den (s účinností od 15.1.2015). Žádná sankce z naší strany Vám tedy nehrozí. Nicméně za nepojištěné vozidlo hrozí nově provozovateli vozidla sankce ze strany správního orgánu (registr vozidel) a sice tyto: 1) Pokuta za provozování vozidla bez pojištění - 5.000 – 40.000 Kč (v příkazním řízení 5.000 Kč) § 16 odst. 1 písm. a), nebo § 16a odst. 1 písm. a) Zákona 2) Neodevzdání značek do depozita (povinnost dle § 15 odst. 5 stále trvá) – pokud nebudou značky po zániku pojištění do 14 dní odevzdány do depozita, vyřadí správní orgán (místně příslušný registr vozidel) vozidlo z registru vozidel a vyzve vlastníka k odevzdání značek. Pokud ani poté nebudou značky odevzdány hrozí pokuta 50.000 Kč. Dále trvá-li vyřazení silničního vozidla z provozu déle než 12 po sobě jdoucích kalendářních měsíců, je jeho vlastník povinen bez zbytečného odkladu po uplynutí této lhůty oznámit registru vozidel adresu místa, kde je vyřazené silniční vozidlo umístěno a účel jeho využití opět pod hrozbou sankce Veškeré Vámi uváděné dokumenty tedy můžete doložit na příslušném registru vozidel. S pozdravem Alena Svobodová referent úseku právních služeb České kanceláře pojistitelů www.bezpojisteni.cz Značky v depozitu nemám a auto je nepojištěné nekdy od cca 20.10 2015. Poradí mi prosím někdo zkušený jak mám dále postupovat? Díky moc všem za rady.
  14. No to chcípání dělala právě ta jednotka... Nebo spíš spínačka - je to taková ta krabička s pojistkama a konektorama v pravé části motorového prostoru - to asi není uplně řídící jednotka. Ale bylo to určitě ono.. Z těch míst se ozývá cvakání nějakého relátka a když to cvakne, tak to ukazuje cca 1,40 A . Pak v tom cvakne znovu a uklidní se to na 0,01 - někdy dokonce 0,00 .. Cvaká to naprosto nepravidelně, ale mám pocit, že na to má vliv zima.. Když je tepleji, tak se to nespíná (např v garáži) a když je auto venku na "mrazu" (-3) tak to dělá častěji - téměř pořád.... Zkoušel jsem hýbat kabelama u pojistkovky u řidiče a měl jsem pocit, že to na to má vliv, ale asi nemá. Spíná to zřejmě náhodně. Včera jsem s tím lomcoval a neseplo se to ani jednou. Ale to bylo auto právě zahřáté a navíc v garáži..
  15. Nevíte náhodou, jestli se dá nějak jednoduše vyndat pojistková skříň pod volantem? jsou ze zadu nějaké konektory?
×
×
  • Vytvořit...