Radek Hurvajz Odesláno 3. listopad 2006 Sdílet Odesláno 3. listopad 2006 Tak tady mužete psát své recepty na chutné dlabance:D:D:D:D Třeba králíka na hermelínu:D:D:D:D To sem zvědavej kdo bude první:D:D:D:aut:aut:aut [upravil dne 3/11/06 Radek Hurvajz] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BOSSCZ Odesláno 3. listopad 2006 Sdílet Odesláno 3. listopad 2006 Tak jediná uprava králíka krerou jsem do sebe dostal je králík alá čína Nejdřívse to zvířátko klasicky upeče na pekáči, potom se obere masíčko,který se pokrájí na malé kousky a doladí se to na pánvičce a tam už záleží na každým co si do toho přidá(koření,zeleninka) s hranolkama je to super Jinak pečenej králík: fuj hnus je to suchý \"a už ani pinďa to nežere\" :D [upravil dne 3/11/06 BOSSCZ] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blizzard Odesláno 3. listopad 2006 Sdílet Odesláno 3. listopad 2006 tak treba jsem nasel todle.... by mohla bejt docela mnamka Potřebujeme: 1 králíka, 6-8 stroužků česneku, sůl, pepř, 100 g slaniny, bílé víno, 2-3 lžíce másla. Na nádivku: králičí vnitřnosti, 250 g šunky, 3 brambory, 10 žampiónů, lžíci másla, sůl, pepř, petrželku. Vnitřnosti umeleme se šunkou, přidáme dva nastrouhané brambory a jeden nakrájený na kostičky, plátky na másle podušených žampionů, ochutíme solí, pepřem, petrželkou. Králíka uvnitř vytřeme česnekem utřeným se solí, opepříme a naplníme nádivkou. Zašijeme, obložíme plátky slaniny a na másle pečeme v troubě doměkka. Během pečení podléváme vínem a přeléváme vypečenou šťávou. Podáváme s brambory. zdroj: http://trekie.sinister.cz/cookbook/recept/kralik-na-cesneku-s-nadivkou/ [upravil dne 3.11.2006 Blizzard] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Hurvajz Odesláno 3. listopad 2006 Autor Sdílet Odesláno 3. listopad 2006 Mňami mňamííí :aut hehe už vím co budem v něděli vařit, jeden ušák se mi válí v mražáku a kousek bůčku je tam taky tak tady něco vyberu.:D:D:D:D:aut [upravil dne 3/11/06 Radek Hurvajz] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marlin Odesláno 3. listopad 2006 Sdílet Odesláno 3. listopad 2006 kralika, fuj ble ee, nemam rad.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KIRRA Odesláno 3. listopad 2006 Sdílet Odesláno 3. listopad 2006 Me se taky dva vali na mrazaku - tak premyslim, jak jednoho udelat...mozna vyzkousim... Nejlepsi je stejne na smetane nebo na zelenine... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blizzard Odesláno 3. listopad 2006 Sdílet Odesláno 3. listopad 2006 no jo, na smetane a na paprice.... to je klasika :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgacek Odesláno 3. listopad 2006 Sdílet Odesláno 3. listopad 2006 paprikáč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blizzard Odesláno 3. listopad 2006 Sdílet Odesláno 3. listopad 2006 tak jestli ten recept nekdo zkusi tak pak napiste jak je vam po tele... .... doufam ze Aluška pect kralika nebude ... je peknej a byla by ho skoda:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barenst Odesláno 3. listopad 2006 Sdílet Odesláno 3. listopad 2006 Do jakeho stari kralika je jeste maso pozivatelne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Hurvajz Odesláno 3. listopad 2006 Autor Sdílet Odesláno 3. listopad 2006 Původně zaslal: barenst Do jakeho stari kralika je jeste maso pozivatelne ? No asi je to jedno, táta když má chovného samce tak když ho klepne tak mu tak 4 roky jou určitě, ale to pak z něj udělá výbornou paštiku, nebo nějaky mletý karbanátky. Maso jako takový by asi bylo tuhý:aut:aut:P:P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Hurvajz Odesláno 3. listopad 2006 Autor Sdílet Odesláno 3. listopad 2006 Králík - slintající soused Ingredience: 1 králík, 3 lžíce oleje, 2 cibule, 3 stroužky česneku, 4 lžíce rajského protlaku (lze nahradit kečupem), tymián, sůl, pepř, 1-2 lžíce mouky hladké, 1/2 l vývaru nebo vody, petrželka Postup přípravy: Králíka rozporcujeme, z trupu připravíme vývar. Pokud nemáme celého dáme kýta, hřbety a podlejeme vodou. Porce osolíme, opepříme a opečeme na rozehřátém oleji. Maso vyjmeme a do tuku vložíme na kolečka nakrájenou cibuli, po chvilce rozetřený česnek a zaprášíme moukou. Osmahneme a zalijeme studenou vodou nebo vývarem. Rozmícháme, přidáme protlak i trochu kečupu a tymián. Na tento základ vložíme porce králíka, ještě lehce posypeme tymiánem a pokapeme kečupem. Dáme do trouby, obracíme a lehce podléváme. Pečeme do měkka, vzniklou omáčkou přelejeme porce na talíři a posypeme petrželkou. Podáváme s vařeným bramborem. Při pečení velmi voní, takže hlídáme a slintajícímu sousedovi nezapomeneme dát ochutnat! Vynikající, mohu doporučit:aut:aut:aut A hlavně je to zase něco jinýho naž klasika:D [upravil dne 3/11/06 Radek Hurvajz] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OK406 Odesláno 3. listopad 2006 Sdílet Odesláno 3. listopad 2006 Nejlepší masíčko je od cca 5.měsíce dokolika, to je různé. může být i pětiletý a vůbec se to nepozná, když je dobře naložený. Záleží na plemenu. Aby maso králíka nebylo suché, tak se k němu přidá kousek bůčku a je to lepší. On je králík totiž \"bílé maso\" a je to dietní maso. Dobrý králík je taky na víně a to tak, že králíkovi se dá napít vína, aby se pěkně víno dostalo za pomoci krve do celého svalstva tedy masa. To je něco jiného, něž ho jen polít při pečení. Špatný není taky králík nakyselo. Vynikající.:super:super Mňam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Hurvajz Odesláno 3. listopad 2006 Autor Sdílet Odesláno 3. listopad 2006 Původně zaslal: OK406 Nejlepší masíčko je od cca 5.měsíce dokolika, to je různé. může být i pětiletý a vůbec se to nepozná, když je dobře naložený. Záleží na plemenu. Aby maso králíka nebylo suché, tak se k němu přidá kousek bůčku a je to lepší. On je králík totiž \"bílé maso\" a je to dietní maso. Dobrý králík je taky na víně a to tak, že králíkovi se dá napít vína, aby se pěkně víno dostalo za pomoci krve do celého svalstva tedy masa. To je něco jiného, něž ho jen polít při pečení. Špatný není taky králík nakyselo. Vynikající.:super:super Mňam Jééé, to by pak bylo v králíkárně veselo, ostatní králíci by si taky určo trochu dali, a pak by si zvykli a nic jinyho by nepili:aut:aut:aut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aluška Odesláno 3. listopad 2006 Sdílet Odesláno 3. listopad 2006 Původně zaslal: Blizzard tak jestli ten recept nekdo zkusi tak pak napiste jak je vam po tele... .... doufam ze Aluška pect kralika nebude ... je peknej a byla by ho skoda:D:D Ne, ne, ne, ne, Beníčka rozhodně nikdo péct nebude :D . Chudák, ten kdyby uměl číst, tak by mu tady z toho stály chlupy hrůzou . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OK406 Odesláno 3. listopad 2006 Sdílet Odesláno 3. listopad 2006 Původně zaslal: Radek Hurvajz Tak tady mužete psát své recepty na chutné dlabance:D:D:D:D Třeba králíka na hermelínu:D:D:D:D To sem zvědavej kdo bude první:D:D:D:aut:aut:aut [upravil dne 3/11/06 Radek Hurvajz] :myslimMyslím, že není špatné téma a tímto bych chtěl poděkovat Radkovi Hurvajzovi za toto téma a stránku:super. Naopak je to poučné a hodí se \"doživota\". Na toto téma by měli mít největší příspěvky členky P-clubu. Třeba některá ná recept na králíka alá Peugeot. :D:D:D: Přeji dobou chuť a netrap te králíky v mrazáku, kde je jim zima, ale vypuste je do pekáče, kde se zahřejou. Králík má raději teplo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OK406 Odesláno 3. listopad 2006 Sdílet Odesláno 3. listopad 2006 Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: Blizzard tak jestli ten recept nekdo zkusi tak pak napiste jak je vam po tele... .... doufam ze Aluška pect kralika nebude ... je peknej a byla by ho skoda:D:D Ne, ne, ne, ne, Beníčka rozhodně nikdo péct nebude :D . Chudák, ten kdyby uměl číst, tak by mu tady z toho stály chlupy hrůzou Toho by byla škoda na pekáč. Ten by se na pekáči ztratil.:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Hurvajz Odesláno 3. listopad 2006 Autor Sdílet Odesláno 3. listopad 2006 Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: Blizzard tak jestli ten recept nekdo zkusi tak pak napiste jak je vam po tele... .... doufam ze Aluška pect kralika nebude ... je peknej a byla by ho skoda:D:D Ne, ne, ne, ne, Beníčka rozhodně nikdo péct nebude :D . Chudák, ten kdyby uměl číst, tak by mu tady z toho stály chlupy hrůzou . JJ Beníček je krásnej, ale polepši se s fotkama, sem patří takovýhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Hurvajz Odesláno 3. listopad 2006 Autor Sdílet Odesláno 3. listopad 2006 Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: Radek Hurvajz Tak tady mužete psát své recepty na chutné dlabance:D:D:D:D Třeba králíka na hermelínu:D:D:D:D To sem zvědavej kdo bude první:D:D:D:aut:aut:aut [upravil dne 3/11/06 Radek Hurvajz] :myslimMyslím, že není špatné téma a tímto bych chtěl poděkovat Radkovi Hurvajzovi za toto téma a stránku:super. Naopak je to poučné a hodí se \"doživota\". Na toto téma by měli mít největší příspěvky členky P-clubu. Třeba některá ná recept na králíka alá Peugeot. :D:D:D: Přeji dobou chuť a netrap te králíky v mrazáku, kde je jim zima, ale vypuste je do pekáče, kde se zahřejou. Králík má raději teplo. Musí vydržet do neděle, pak ho zahřeju že na to nezapomene, mňam:aut:aut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aluška Odesláno 3. listopad 2006 Sdílet Odesláno 3. listopad 2006 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: Blizzard tak jestli ten recept nekdo zkusi tak pak napiste jak je vam po tele... .... doufam ze Aluška pect kralika nebude ... je peknej a byla by ho skoda:D:D Ne, ne, ne, ne, Beníčka rozhodně nikdo péct nebude :D . Chudák, ten kdyby uměl číst, tak by mu tady z toho stály chlupy hrůzou . JJ Beníček je krásnej, ale polepši se s fotkama, sem patří takovýhle Ta moje fotečka je hezčí . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.