Přejít na obsah

Stratosik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    2002

Profilové informace

  • Město
    Mikulovice
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Stratosik's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Zdravím, mám problém, přestaly mne svíti potkávací světla na obou stranách. Pojistky jsou OK a žárovky taktéž. Kolega mne říkal, že by to mohl být poškozený přepínač. Prosím o radu. Díky. 406 HDI 80 kw. r.v. 2002 [upravil dne 15/12/09 Stratosik]
  2. Ty chytroline, kolega toho v praci tolik nakeca, že mě z toho boli hlava!Místo aby jsi poradil tak se směješ!!To bude nějaka chujovina, ale to ti spocitam, jenn se směj:blicismajlik!!!No vlastně od toho je tady to forum .....?????
  3. tlaky měřil!Taky říkal, že do dvou válců jde více paliva a ve dvou dalších řídící jednotka ubírá! Ta hláška se už nezobrazuje! Motor běží na poslech dobře, žádné zvuky či pazvuky! Co ty otáčky, čím to je! Taky se mi zdá, že motor dýmí , ale za studena, takže .... Jak je motor zahřátý tak jede!!
  4. Dobrý den, mohu poprosit o radu?! Jednoho dne jsem přijel po ujetí asi 250 km jsem zastavil shasl motor a po 20 min jsem už nenastartoval. Nastartoval jsem až další den když byl motor studený, ale jako by (možná i jo) běžel na tři válce. Známý auto měl doma na diagnostice a tvrdi, že ve dvou válcích jsou malé tlaky a to je příčina!Po každém studeném startu se motor třepal a jak se zahřál tak byl OK. Pak jsem zaregistroval hlášku (po přeložení) zřejmě ,,abnormální čištění výfukových plynů,, ,ale po chvíli se tato hláška ztratila. Poté jsem po konzultaci s jiným mechanikem vyměnil palivový filtr, ale straty za studena jsou stejné-třepání auta!motoru). Jak se motor zahřeje výkon je dobrej. Také jsem si všiml, že než si mi toto stalo, tak když jsem předtím jel 60 km/h při cca 1700 ot/min, tak nyní se otáčky snížily cca 1500 ot/min! Můžete mne prosím poradit co by to mohlo být??Diagnostika nic nehlásí. Ještě chci vylít naftu a dát jinou s aditivem. Uvažoval jsem o EGR ventilu nebo jiném, ale to by měla diagnostika nahlásit, ikdyž jsem se na foru dočetl, že se tak nemusí stát. Děkuji za pomoc.
  5. Ano bylo to tady a majitel nabízel náhradní dily s tohoto auta.
  6. Stratosik

    TECHNICKÁ KONTROLA

    Do 30 dnů to je něco kolem 100,-Kč. A po 30 dnech už zase celá taxa.
  7. Zdravím, potřebuji poradit jaký druh(označení) oleje se používá na 406 HDI 2,0 80 kw. Vím, že tam má být olej značky TOTAL ale jestli syntetika (myslím že jo) nebo polo a jestli ten daný olej nemá ještě nějaké označení pro hadeička? Děkuji
  8. Stratosik

    ťuk ťuk

    Nemusí, není problém s tebou projednávat jeden přestupek za druhým. A co se týká projednávání jako jednoho přestupku více spáchaných, tak to by jsi se musel dopustit více přestupků na jednou.
  9. Ahoj,kdy jsi kupoval ten náboj s ložiskem?Já se ptal u nás v Česku a bylo mi řečeno že to stojí 4,300,- Kč!!Nebo jsi to obědnával přes net?? Díky za radu,jinak suprovej popis!!!!!!
  10. Stratosik

    BRZDY- 406 2,0 HDI 80 kw 2002

    Ok!!Již v pořádku!!Díky za rady!!Bylo to zavzdušněné!!Ale musel jsem to pěkně dlouho odvzdušňovat!!!
  11. Tak díky za radu!Je to již OK!
  12. Stratosik

    BRZDY- 406 2,0 HDI 80 kw 2002

    ne, to jsem nedělal!to je ale na ruční brzdu,to bych měl tyky udělat?
  13. Zdravím, mám problém s brzdami, po výměně gumiček (opravné sady) na zadních kotoučích-třmenech (také promazání vodících čepů), mě po odvzdušnění brzd po chvíli brždění propadá pedál!!Toto se děje i po výměně ,,hlavního brzdového válce,,!!!Nechápu jak je to možné, když mne před výměnou (gomové opravné sady) jen málo brzil zadek. Ale pedál mne v žádném případě nepadal!! Díky za radu!
  14. Ahoj, mám problém s brzdami, po výměně gumiček (opravné sady) na zadních kotoučích-třmenech , mě po odvzdušnění brzd po chvíli brždění propadá pedál!!Toto se děje i po výměně ,,hlavního brzdového válce,,!!!Nechápu jak je to možné, když mne před výměnou jen málo brzil zadek. Ale pedál mne v žádném případě nepadal!! Díky za radu!
  15. OK406:souhlasím:potlesk:potlesk:potlesk [upravil dne 22/12/07 Stratosik]
×
×
  • Vytvořit...