bobco Odesláno 13. duben 2015 Odesláno 13. duben 2015 Zdravím, chcel by som sa opýtať či by sa tu nenašiel niekto kto by vedel/mohol požičať strešný nosič na P407 sedan. Truhlicu mám ale tie držiaky sa mi kvôli jednej blížiacej sa dovolenke kupovať nechce. Tak skúšam jednoduchšiu cestu. Nakoľko tie nosiče sú celkom aj finančne náročné. Samozrejme to požičanie nechcem zadarmo, nejak sa dohodneme. Najlepšie by bolo v okoli Bratislavy (alebo Banskej Bystrice). Ďakujem Citovat
baffy Odesláno 13. duben 2015 Odesláno 13. duben 2015 Zajtra cestujem do BA a tak ak máš záujem NO PROBLEM Citovat
bobco Odesláno 13. duben 2015 Autor Odesláno 13. duben 2015 (upraveno) Aha no jasne ze mam len v popise mas ze vlastnis 407 SW, a to neviem ci bude pasovat na sedana (klasicka 407).. Ci ako si to myslel? Ale na tu dovolenku idem posledny majovy tyzden takze az vtedy to budem potrebovat. Dovtedy ak planujes nejaku dovolenku ty tak ti ich nebudem brat, skor sa potom mozeme dohodnut niekedy koncom maja... aby som ta neobmedzoval nejako... daj vediet pls Upraveno 13. duben 2015 uživatelem bobco Citovat
baffy Odesláno 13. duben 2015 Odesláno 13. duben 2015 Cha ,tak ten sedan som prehliadol. Mám totiž dva nosiče s tým by problém nebol ,ale SW má na rozdiel od sedana hagusy ,takže mám obavu ,že to pasovať nebude.Neviem ,aké tam máš uchytenie. Citovat
bobco Odesláno 14. duben 2015 Autor Odesláno 14. duben 2015 Nejak takto by to malo vyzerat... http://www.stresnenosice-boxy.sk/p/1857/stresne-nosice-pre-peugeot-407-4-dverovy-sedan-2004-2010-nosic-uzavrety-s24-k466 Citovat
baffy Odesláno 14. duben 2015 Odesláno 14. duben 2015 Yes ,už som si to vygúglil .Bohužial ti nepomôžem,to uchytenie je úplne iné. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.