Nellyxan Odesláno 28. září 2017 Odesláno 28. září 2017 (upraveno) Zdravím všechny, když tak koukám co všechno se tu řeší, zkusím se také optám. 407sw 2,0 benzin 100kw. Řeším problém s motorem, běží normálně různě dlouhou dobu, 15min, 2h, 3h .... po nějaké době vypne a nejde nastartovat. diagnostika ukazuje chyby zapalovací cívky. Zapalovací rampa a svíčky jsou nové. zkusíte mi poradit prosím?? Upraveno 28. září 2017 uživatelem Nellyxan Citovat
krtek 2 Odesláno 28. září 2017 Odesláno 28. září 2017 hlasi to obe cievky v rampe preruseny obvod spolocne maju napajanie ked to vypadne meral by som privod 12 volt na rampu Citovat
Nellyxan Odesláno 28. září 2017 Odesláno 28. září 2017 před 3 hodinami, krtek 2 napsal: no prošel jsem kabely od cívky až do ŘJ a ty jsou v pořádku. Zapoměl jsem že je tona LPG ale to by nemělo mít vliv, zapalovací rampa je nová, a závada se projevuje nepravidelně hodinu běží a pak ani nenastartuje. 7sw 2,0 benzin 100kw. Řeším problém s motorem, běží normálně různě dlouhou dobu, 15min, 2h, 3h .... po nějaké době vypne a nejde nastartovat. diagnostika ukazuje chyby zapalovací cívky. Zapalovací rampa a svíčky jsou nové. zkusíte mi poradit prosím?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.