Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Předem všechny zdravím a doufám, že vám mazlíci dobře slouží.

Mám menší dotaz.

Nandal jsem si do svý 205 palubku z Gti se šesti budíkama. Já tam půvudně měl tu se čtyřma (otáčky,rychlost,voda,palivo), ktará byla osvětlená zepředu a to se mi vůbec nelíbilo, proto ta změna. Všechno funguje tak jak má, samozřejmě pouze ukazatel teploty a tlaku oleje nejde. Nešlo by je nějak zapojit? Čidla bych si sehnal, ale nevím, jestli jsou na motoru (mám 1.4 benzín rok 91) místa, kam je dát a jak složitý by je bylo zapojit.

Pokud bych musel pouze našroubovat čidla a každý propojit třema kabelama s měřákama v palubce, tak bych byl naprosto spokojenej.

Díky za rady,:papa

Odesláno

toto řeším taky a zatím stojím na tom že nemám potřebná čidla. (za kolik jsi je koupil?)

čidlo teploty oleje se šroubuje do olejové vany. pokud tam to čidlo nemáš a ani tam není nějaká záslepka (šroub) tak to zkus napastit místo vypouštěcího šroubu (ale nevím jestli to pak neurveš o obrubník) a nebo musíš sehnat správnou vanu.

na čidlo tlaku oleje je nutná speciální díra, je vedle čidla mazání a myslím že to mají jen gti-čka.

já to mám v plánu řešit tak že si nechám vyrobit u zámečníka takové T-čko, do kterého pak našroubuju obě čidla a to celé našroubuju místo čidla mazání.

P.S. sháním čidlo tlaku oleje a čidlo teploty oleje :cool:

Odesláno

Tak koukám, že to zase tak lehký nebude.

Já čidla ještě nemám, nejdřív chci zjistit, jestli to vůbec jde, když už mám na palubce ty dva budíky navíc. A jestli to taky má vůbec cenu se do toho pouštět.

Ale jak tak čtu tvoji odpověď, asi se na to možná zatim vybodnu, protože tu díru ve vaně myslím nemám a místo vypouštěcího šroubu se mi to moc nelíbí a díru na druhý čidlo tam jak píšeš nemám vůbec, takže nevím nevím .......... o víkendu se pořádně mrknu do motoru a budu přemejšlet co dál.

Čidla seženeš lehce, napiš SMS pár lidem co prodávaj díly na P205 v sekci bazar a oni ti je třeba (pokud je budou mít) pošlou balíkem.

Odesláno
Původně zaslal: Vopičí

Čidla seženeš lehce, napiš SMS pár lidem co prodávaj díly na P205 v sekci bazar a oni ti je třeba (pokud je budou mít) pošlou balíkem.

No nechci ti brát iluze, ale zas tak lehce se sehnat nedají - teda za rozumnou cenu. :papa

Odesláno

neboj, už jsem zkoušel psát.

Bohouš je chtěl pro sebe a když jsem volal na innzeráty v annonci, tak chcou všichni prodat jen komplet motor...

až sežženu ty čidla, tak se do toho pustím a pak dám vědět jak jsem dopadl...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...