Guest Scratch Odesláno 22. duben 2015 Odesláno 22. duben 2015 Relevantni je si hlidat dane sam. Nebo ti snad 1.4. chodi upozorneni ze nemas odevzdane danove priznani? Nechodi. Protoze to si mas ohlidat sam. Stejne tak jako dane z nemovitosti. Oni te pisemne upozorni to ano..... ale rovnou tam mas penale.... nebo obcas nemas kdyz maj dobrou naladu. Resis Chomutov.... v Praze se s tebou nikdo vetsinou nebavi..... Citovat
FrantaCV Odesláno 22. duben 2015 Odesláno 22. duben 2015 Upozornění mi samozřejmě nechodí, to je moje starost, ale chybu, v už podaném PD, můžu udělat a o tom tady je řeč. O tom , že mi zavolá "Zastavte se máte tam chybu" což je ale na dobré vůli mojí správkyně daně. Klidně to může nechat projít a následně mě obeslat písemně. Citovat
Guest Scratch Odesláno 22. duben 2015 Odesláno 22. duben 2015 no a me takhle presne zavolali, ze jsem zapomnel podat prohlaseni o dani z nemovitosti. A volala ze skryteho. Mohla mi rovnou poslat penale a nazdar, misto toho zavolala, a ja prisel a jen to podepsal, protoze to vse i vyplnila, fakt jsem koukal jako lama Citovat
FrantaCV Odesláno 22. duben 2015 Odesláno 22. duben 2015 Tak to "Klobou dolů" před či nad ochotou té dotyčné. Asi bych taky koukal jako bacil do lékárny. Citovat
Driver Odesláno 23. duben 2015 Odesláno 23. duben 2015 S daní z nemovitosti je to asi případ od případu. Na FU v Brandýse jsem zapomněl přiznání podat v termínu a zaplatil jsem následně po upozornění i po termínu kdy mělo být zaplceno takže sankce byli. Ale jinak úřednice na zdejším FU příjemná, pomohla mi s vyplněním. Letos jsem zapomněl podat opět přiznání ve lhůtě na byt tady v Praze a po výzvě jsem tam hned naklusal s vyplněným formulářem. Sankce tentokrát nebyli, termín platby ještě neproběhl, úřednice opět v pohodě, formulář zkontrolovala. Musím říct, že na to, že je to úřad se mnou v obou případech jednali slušně Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.