Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Scratch
Odesláno

Relevantni je si hlidat dane sam. Nebo ti snad 1.4. chodi upozorneni ze nemas odevzdane danove priznani? Nechodi. Protoze to si mas ohlidat sam. Stejne tak jako dane z nemovitosti. Oni te pisemne upozorni to ano..... ale rovnou tam mas penale.... nebo obcas nemas kdyz maj dobrou naladu. Resis Chomutov.... v Praze se s tebou nikdo vetsinou nebavi.....

Odesláno

Upozornění mi samozřejmě nechodí, to je moje starost, ale chybu, v už podaném PD, můžu udělat a o tom tady je řeč. O tom , že mi zavolá "Zastavte se máte tam chybu" což je ale na dobré vůli mojí správkyně daně. Klidně to může nechat projít a následně mě obeslat písemně.  

Guest Scratch
Odesláno

no a me takhle presne zavolali, ze jsem zapomnel podat prohlaseni o dani z nemovitosti. A volala ze skryteho. Mohla mi rovnou poslat penale a nazdar, misto toho zavolala, a ja prisel a jen to podepsal, protoze to vse i vyplnila, fakt jsem koukal jako lama :D

Odesláno

S daní z nemovitosti je to asi případ od případu. Na FU v Brandýse jsem zapomněl přiznání podat v termínu a zaplatil jsem následně po upozornění i po termínu kdy mělo být zaplceno takže sankce byli. Ale jinak úřednice na zdejším FU příjemná, pomohla mi s vyplněním. Letos jsem zapomněl podat opět přiznání ve lhůtě na byt tady v Praze a po výzvě jsem tam hned naklusal s vyplněným formulářem. Sankce tentokrát nebyli, termín platby ještě neproběhl, úřednice opět v pohodě, formulář zkontrolovala. Musím říct, že na to, že je to úřad se mnou v obou případech jednali slušně  :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...