Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: bubakkaja

jak sem uz psal mam xsaru a ne 306 tudiz mam 5 kvaltu.Muzete mi prosim zjistit kolik otacek mate pri 140 km

no já mám třeba při 140 km/h zhruba 3800 ot.:papa

Odesláno

jak sem uz psal mam xsaru a ne 306 tudiz mam 5 kvaltu.Muzete mi prosim zjistit kolik otacek mate pri 140 km

Treba aby Ti niekto napisal kto ma Xsaru,lebo u Peugeotu bude s velkouu pravdepodobnostou ina prevodovka a tym padom to aj bude ine ukazovat

Odesláno
Původně zaslal: AKCZ

Psana je 218 km/h .. teoreticka je 252km/h ale zatim jsem nemel moznost navstivit runway :D

nemecka highway by ti nestacila? :D

treba A13 (drazdany-berlin), az ji dodelaji... nebo A10 z Berlina smerem do bavor... za dobrychpodminek se da jet mnichov-regensburg s prumernou rychlosti >170. ovsem to uz neni zrovna bezpecna rychlost... a hlavne po prejezdu hranic do cech budes mit tendenci pri 130 zkoumat okolni krajinu :)

a dej mi vedet predem, abych odlozil pripadnou sluzebni cestu :D

Odesláno

tak sem se nechal zmerit na tacho 100 a namerena 98 mam tam origo kola

neboj, s rostouci rychlosti se chyba tacha zvetsuje... ale i tak, 2% jsou hodne slusny, cim jste to merili?

• O 3 týdny později...
Odesláno

na tipcars je ted jedna S16/GTI-6. r.v. 99, tmave seda, udajne najeto 46000, z fotek vypada hezky, cena 215000,-! bud si prodejci hodne verej nebo je auto opravdu v udavanem stavu... :roker

Odesláno

2chechet: mooooc pekny, jestli sedi stav, tak si myslim ze cena je realna a ze si sveho kupce najde. Vsimni si, ze auto stoji pod strechou a ne na place, a ze uvnitr na podlaze jsou igelity proti bordelu... coz na fotkach z tehoz bazaru u beznych aut neni... skoda, ze nemaji otevreno o vikendu, bych se tam zastavil jen tak ze zvedavosti podivat :aut

Odesláno

Ze bych si poridil na vanoce druhou? :D Ale cena je to dnes uz opravdu trochu vyssi.. nicmene ja ji kupoval jeste draz.. ale pred 2,5 lety s 27 000,- a r.v. 99/12

PS: Uz je za 199 000,- ;)

[upravil dne 15/12/05 AKCZ]

Odesláno
Původně zaslal: AKCZ

Ze bych si poridil na vanoce druhou? :D Ale cena je to dnes uz opravdu trochu vyssi.. nicmene ja ji kupoval jeste draz.. ale pred 2,5 lety s 27 000,- a r.v. 99/12

PS: Uz je za 199 000,- ;)

[upravil dne 15/12/05 AKCZ]

no tak si kup druhou, a vyresis hned nekolik problemu :) do te aktualni zastavis ram, nebudes muset shanet tapec a budes mit i auto na zimu :) a oplika prodas ;)

nemit moji cernou potvurku, tak do ni jdu hned!

Odesláno

jo, ze je auto pod strechou a davaj si zalezet aby jej zevnitr nezaspinili je znak pekneho pristupu.

skoda, ze ji tak nesikovne nafotili. a trochu me tam zarazi ty kola. prijdou mi takove ... levne. :myslim

s cenou sli dolu dosti razatne! :o asi si to hosi prebrali a cenu prizpusobily ceskemu trhu. ve francii jsou GTI-6 v podobnem stavu bezne za 7-8 tisíc Eur.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Vvitty.. to by bylo sice opravdu hezky si poridit druhe a jedno prestavet s ramem ale zas bych nevedel ktery :D Takze ho radeji porizovat nebudu :D :D

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

Na krosení na chatu bych ho bral :D:D:D

tsssssssssss :mad::grr drzoune drza!

navic na kroseni je to moc nizky :D

• O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...