Kakamil205 Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Zdárek pánové a dámy,mám problém s autem,konkrétně s pískáním ventilátoru.Myslím si tedy že je to ventilátor,protože po vypnutí nebo zvýšení rychlosti to přestane,jen na jedničku píská.Ale nejde mi do hlavy,že to píská za volantem,to je tam někde idiotsky nabastlený nebo je větrák snad pod torpédem? Potřeboval bych to odstranit,je to digiklima.Děkuji za rady Quote
307rg Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 o ventilátore topenia je tu toho na fóre určite dosť takže stačí použiť "Hledat..." vpravo hore naozaj je to umiestnené dosť idiotsky aspoň čo sa týka demontáže a je to "takmer" za volantom ale viac vpravo smerom ku stredu prístrojovky, pohľadaj, mali by tu byť aj návody na demontáž Quote
Zemla703 Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Je to presne na stredu jakoby za radiem a vyndava se to prostorem pod volantem.Sundej tapec pod volantem nohy si dej na sedacku spolujezdce a hlavu strc pod volant v prostorach za radiem uvidis ventilator a konektory v nem zastrcene ty samozdrejme odpoj.Mel by se povolovat hridel volantu ja to zvladl i bez toho de to v pohode.Prostrc tam levou ruku pevne ho chyt a otoc s nim ted ale nvm na jakou stranu no na jednu to pujde jakoby se odcvakne no a pak uz vyndavej jako jezka z klece. PS: taky mam automat klimu a taky mi to piskalo tak sem uhliky prostrikal kontaktolem a kluzna loziska nakym tim olejickem a mam klid uz to nepiska.Jo a jeste jedna vec az ho vyndas tak ta plastova cast na moturku jde take sunda lepe se ti bude cistit popripade mazat. Kdo hleda najde ... takze ty si nehledal Good luck Quote
Recommended Posts