Butrus Odesláno 21. únor 2015 Odesláno 21. únor 2015 Abych se nenudil, začal jsem řešit, proč naše Berlingo hlásí na diagnostice: Po rozkliknutí hlášení se bohužel o závadě víc nedozvím: Jedná se o toto rádio (RD3-01): Rádio hraje normálně, reaguje na ovládání pod volantem, kvalita příjmu podle mě OK, porovnatelná s ostatními vozy a rádii, s kterými mám zde zkušenost. Po demontáži rádia z Bédi jsem našel oxidaci u konektoru autorádia, ta očištěna. Demontováno i obložení kolem antény, opět mírná oxidace, i zde očištěna. Anténa a kabel ke konektoru rádia proměřena multimetrem, do zkratu nejde. Diagnostika hlásí stejnou chybu i při úplně odpojené anténě. A teď, co s tím? Dokáže někdo poradit? Prostě mi vadí, že dia hlásí chybu autorádia. Citovat
Butrus Odesláno 21. únor 2015 Autor Odesláno 21. únor 2015 Ano, po vymazání se hned objeví zpět. Citovat
HonzaZ Odesláno 21. únor 2015 Odesláno 21. únor 2015 Neřešit, tuto závadu hlásí běžně rádia i ve 406 (RD2 i RD3) a samozřejmě normálně fungují. Citovat
Butrus Odesláno 21. únor 2015 Autor Odesláno 21. únor 2015 HonzaZ: děkuji za reakci. Holt to řešit nebudu a spokojím se s tím, že po celkovém testu na dia nebudu mít ve všech kolonkách závady napsáno: NE. Citovat
HonzaZ Odesláno 21. únor 2015 Odesláno 21. únor 2015 To bude asi nejlepší. Nic si z toho nedělej, já na 508 mám také při dia několik závad, které tam pořád jsou, ale auto bez problému funguje, tak je neřeším. Prostě co oko nevidí, to srdce nebolí Citovat
Butrus Odesláno 21. únor 2015 Autor Odesláno 21. únor 2015 No to je teda pěkný. A já chtěl pořešit naší Krabici tak, aby dia hodila vše ok. No nic, jdu řešit další problémy. Třeba chybu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.