Guest servisman Odesláno 28. leden 2008 Odesláno 28. leden 2008 Původně zaslal: majd tak lidi dneska si s tim tak hraju a porad mackam a mackam, no a kdyz jsem si zacal hrat i s tim prepinacem pravy levy tak to zacalo fungovat, tak ho rozeberu a zkusim vycistit a melo by to jit tak opatrně jsou tam perka taky jsem měl rozebraný pročistil namazal a šlape to dodnes dodávám foto [upravil dne 28/1/08 sarkomi] Citovat
majd Odesláno 28. leden 2008 Odesláno 28. leden 2008 jo všiml jsem si ale až mi to všechno vyletělo , no podařilo se to ale složit zpátky a teď to chodí jedna radost, ani se mi nechtělo věřit že to bude jen taková blbinka, jsem čekal přatrhaný káblíky u dveří nebo někde po cestě špatný kontakt ale lepší závadu jsem si ani nemohl přát Citovat
Guest servisman Odesláno 28. leden 2008 Odesláno 28. leden 2008 právě to chce pročistit,jak se stává je to někdy zoxidované a jednou to jde podruhé ne.Jsem rád že je opraveno. Citovat
Blackrider Odesláno 22. duben 2009 Odesláno 22. duben 2009 mate nekdo schema zapojeni ?potrebuju to zapojit a nemam schema:-( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.