Semi Odesláno 1. listopad 2005 Odesláno 1. listopad 2005 Mám tu fotky jako inspiraci pro ty co vlastní 306-tku.............našel jsem na netu v německy inzerci www.autoscount24.de Podle mě pěkná úprava........ale malý fotky................... Semi:super Citovat
Semi Odesláno 1. listopad 2005 Autor Odesláno 1. listopad 2005 Sorry ale nejak se mi nepovedlo tam ty fotky natahnout........................... Citovat
Chip Odesláno 1. listopad 2005 Odesláno 1. listopad 2005 http://www.autoscout24.de/home/index/detail.asp?ts=7527026&id=fzkszrmucol to cos napsal neni obrazek ale odkaz do tech zavorek patri url misto img jinak pekny za 8500 ecek bral bych to:aut Citovat
chechet Odesláno 2. listopad 2005 Odesláno 2. listopad 2005 nelibi. takovy vykuchany volant = hnus. a lva z predni masky bych taky nikdy neodstranil Citovat
Semi Odesláno 2. listopad 2005 Autor Odesláno 2. listopad 2005 Co myslíš tím vykuchaný volant ? Jestli myslíš výměnu originálu za sportovní tak ten sportovní je super. Já mám skoro ten samej a vypadá to fakt dobře. (úplně jinak než s tim originálem........je moc velkej.....) Citovat
chechet Odesláno 2. listopad 2005 Odesláno 2. listopad 2005 Původně zaslal: Semi Co myslíš tím vykuchaný volant ? Jestli myslíš výměnu originálu za sportovní tak ten sportovní je super. Já mám skoro ten samej a vypadá to fakt dobře. (úplně jinak než s tim originálem........je moc velkej.....) vim, ze neni vykuchany, ale ze je takovy od vyroby. ale vypada tak a z estetickeho hlediska je to proste fuj. Citovat
kšanda Odesláno 2. listopad 2005 Odesláno 2. listopad 2005 jako fuj ne. spíš jako ze stodvacítky:D Citovat
Wendy Odesláno 5. listopad 2005 Odesláno 5. listopad 2005 Ten sportovní volant je nic moc. Originál je hezčí. Jinak ta kapota se mi líbí. Citovat
Ajdamek Odesláno 5. listopad 2005 Odesláno 5. listopad 2005 Zvenku docela hezká, interier . A ta cena je docela přemrštěná Citovat
Fusion Odesláno 6. listopad 2005 Odesláno 6. listopad 2005 Zvenku bych to bral... a pokud to s těma 170 koníkam¨dokáže udělat představu tak pröč ne? Citovat
Fusion Odesláno 6. listopad 2005 Odesláno 6. listopad 2005 Btw: na to, že to je 97 bych to za 240 nekoupil ani kdybych vyhrál sportku... někdo si s tím dal práce a měl by si to nechat. Za 240 s skroro koupím 607čku nebo pořádnou 406ku, tak a? si ze mě nedělají prdel. [upravil dne 6/11/05 Fusion] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.