Denys_SVK Odesláno 26. leden 2015 Odesláno 26. leden 2015 Zdravím tu. Dnes som si priviezol 406tku 80kw verziu. Predtým som rok jazdil na 405 ale STK nas rozdelila najazdených 210 000 km, rv. 2002 a tot vse. V pláne mám prečalúniť dvere, pretože sú dotrhané a pár drobností už len postupne budem pridávať fotky a tak. Budém rád za každú radu. http://denys-svk.rajce.idnes.cz/406#pug01.jpg Citovat
FrantaCV Odesláno 27. leden 2015 Odesláno 27. leden 2015 Vítej v klubu. No na fotce vypadá zachovale, ale to je jen fotka. Auto má za sebou 13 let provozu (stejně jako to moje) tak nečekej žádné zázraky. Nicméně začni tím, že ve vlákně "Servisní historie podle VIN kódu " požádáš o zjištění toho co se dá. Samozřejmě záleží na tom zda předchozí majitel či majitelé servis navštěvovali. Na co bych se v 1. řadě zaměřil je motor - rozvody a co s nimi souvisí, dále brzdy a odpružení (Medvěd by Ti mohl vyprávět). P.S. Možná bych, na Tvém místě, jako první navštívil diagnostiku - řekne Ti na co se zaměřit nejdřív. Tak hodně šťastných kilometrů, bez problémů. Citovat
Denys_SVK Odesláno 27. leden 2015 Autor Odesláno 27. leden 2015 Dík majitel bol zodpovedný, všetko je zaznačené rozvody sú v polke. Platničky a predné kotúče sú nové. Olej tesne pred výmenou, tak vymením aj filtre hneď. Na dia. pojdem ked mi dojde usb box Citovat
Denys_SVK Odesláno 28. leden 2015 Autor Odesláno 28. leden 2015 Mal by som paar otazok 1.Kúpim niekde laktovu opierku na strane vodiča konkrtne Za studena kolisu otacky cca od 850do950 je to ok? Citovat
Denys_SVK Odesláno 14. únor 2015 Autor Odesláno 14. únor 2015 Dnešné umývanie, vysavanie [emoji16] riesicky s rádiom, cez týždeň výmena oleja. Odoslané z LT26i pomocou Tapatalku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.