Jump to content
  • Aktuální cíle darů

moje exCoupé V6 Solstice/Cobalt

Recommended Posts

Posted

mozna muj topic patri spis do sekce pokec, nebo nevim kam. pouze se chci podelit o sve vcerejsi setkani s mym byvalym autem, ktere jsem prodal 03/2012. bohuzel setkani nebylo moc radostne.

kluk, ktery auto ode mne koupil se o nej staral skvele, ale uzil si jej pouze cca 9 mesicu. peci nasledneho majitele posudte sami.

potkal jsem jej v garazich prazskeho NC Eden a pres sramy na tele porad krasne zari a vynika svou exkluzivni kombinaci zlatostribneho laku Solstice a modre kuze Cobalt. originalni rafky 18" BBS RXII obute porad do mnou porizenych Pirellek a bez vetsich poskozeni, trmeny Brembo, ktere jsem nechaval repasovat a nahradil jimi puvodni Lucas jsou porad krasne cervene.

pouze se obavam, ze lip uz na tom nikdy nebude... v interieru vymeneno radio a doplnena spousta pic...nek typu plastove drzacky napoju od mcronalda atd. ale treba mel jen smulu a nedobrzdil..

IMAG0327.jpg?ver=0

IMAG0328.jpg?ver=0

IMAG0329.jpg?ver=0

IMAG0330.jpg?ver=0

Posted

Ducatista : na poslední coupe už se Bremba nedavali ( došli jim zásoby ).. a tudíš měli jen 283mm a Lucas... myslím, že to bylo od pulky 2003 nebo koncem 2003 už i na V6 došlo a měli jen tyhle obyč brzdy.

chechet : jinak takový setkání moc nepotěší... ale snad to nový majitel dá dohromady.. :(

Posted (edited)

John: tezko rict jestli je poskozeni predniho narazniku opravitelne. pokud bude muset menit naraznik, pofaceliftovy nejspis nesezene a tak zvoli mozna tu levnou tuzingovou prisernost a hodnota kary jde do kytek.

a na upresneni, Lucas trmeny sly na V6 Coupé od 05/2003. ;)

Edited by chechet
Posted

chechet : tak pokud bude mít peníze atd tak nárazník sežene .. ale podle mě do toho tolik investovat nebude.. a máš tam překlep do 5/2013 určitě ne ale do 5/2003  :D

Posted

dobry postreh, opraveno.

kdybych v tu chvili nemel tolik na spech, tak na majitele pockam a zeptam se, za kolik Coupé proda. muj dailydriver MB me totiz momentalne pekne se.. :D

Posted

Ducatisto vzdyt nevis zda si to takhle ponicil sam ci ne...

Guest servisman
Posted

Přesně tak někdo couval a třeba nedobrzdil , mám taky od nějakýho deb......prasklý přední nárazník

Posted

No coupe moc hezky nevypadá. Ale psal jsem majteli co se mu stalo a napsal že je to z pražského provozu a moc ho to mrzí,dale psal že auto funguje stale dobře,myje ho pouze ručně,takže se o něj pěkně stara.ptal jsem se ho na prodej a odpovedel že o prodeji neuvažuje.takže si myslím že auto je v dobrych rukou.

Posted

No coupe moc hezky nevypadá. Ale psal jsem majteli co se mu stalo a napsal že je to z pražského provozu a moc ho to mrzí,dale psal že auto funguje stale dobře,myje ho pouze ručně,takže se o něj pěkně stara.ptal jsem se ho na prodej a odpovedel že o prodeji neuvažuje.takže si myslím že auto je v dobrych rukou.

alespon nejake dobre zpravy. dost by me zajimalo, jak necha auto opravit.