houmr74 Odesláno 24. leden 2015 Odesláno 24. leden 2015 Ahoj, dnes mi při sešlápnutí spojky začalo něco pískat, jako když se něco o sebe tře. Pedál se vrací jen na polovinu, záběr při rozjezdu je úplně rozhozený. V garáži jsem cítil i lehký smrádek, jako by něco o sebe třelo a pálilo se. A nastartoval jsem až na třetí pokus. Chovalo se to jako při vytlučené baterii. Budu rád za jakoukoliv zkušenost, radu, poznatek, co se týče opravy a přibližné ceny. Děkuji. Citovat
Zemla703 Odesláno 25. leden 2015 Odesláno 25. leden 2015 Ceny najdes na netu no a zalezi co tam mas v kazdem pripade musi prevodovka dolu a pak se dozvis co je spatne bud "jen" pritlacne lozisko cca 1000 kc nebo budes muset koupit i spojkovou sadu nebo pritlacak tezko takle rict.Jestli slysis takove suche kovove piskani a meni se to spolu se seslapavanim spojky na 99,9% lozisko.Oblozeni na spojce kdyz je spatne se prej pozna ze treba na 5 nebo 4 stupen pri pridani plynu ucitis prokluz tak uz zacina umirat spojka. Tu na foru clen badisak ma pry solidni ceny na nahradni dily ja s nim zkusenost nemam ale spousta clenu tu si ho vychvaluje ... Urcite se tu jeste nekdo vyjadri jo a zkus taky hledat a procist si starsi prispevky je tu toho milion ... Citovat
ozzy56 Odesláno 25. leden 2015 Odesláno 25. leden 2015 k předchozímu se celkem nedá co přidat, snad jen vyměň pak celou sadu--je blbost měnit třeba jen ložisko (pokud bude vadné jen ono) Citovat
houmr74 Odesláno 25. leden 2015 Autor Odesláno 25. leden 2015 Díky za rady a poznatky :-) . Budu to dávat do servisu, tak jsem jen chtěl vědět jaké jsou všechny varianty. Že by mě natáhli strach nemám, servisují tam auto moji rodiče už několik let, a vše OK. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.