tarbo11 Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Zdarec pežoťáci,mám dotaz mám 307 sw,1.6 16v,2006 a blbne mi el.stahování oken,když mám okna vpředu stažená třeba do poloviny a chci je zavřít tak mi většinou sjedou úplně dolů a pak se mi podaří je teprve vytáhnout nahoru a to třeba i na několikrát,za jízdy je to hodně nepříjemné.Z 90% to dělá,když je ovládám panelem ve dveřích řidiče.Neví někdo co s tím?Předtím jsem měl r.v.2002 a tam to chodilo naprosto suprově. Quote
Marcel00 Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 vadny ovladaci panel u vodica. podobne sa spravala aj znameho 307micka. ak mas niekoho v okoli komu to funguje, skuste si to medzisebou vymenit aby sa ti potvrdilo ze naozaj ovladaci panel je vadny. Quote
stafflik Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Bude to tím určitě. Rozebrat a vyčistit. Je tam plošňák podobný jako v dálkovém ovladači na televizi. Vyčistíš to isopropylem, nebo pokud nemáš, tak líh. Já to čistím obyč technickým lihem a vždy to pomůže.. Quote
tarbo11 Posted January 23, 2015 Author Posted January 23, 2015 Díkes za rady,vyzkouším a uvidím,mám doma ještě jeden panel od kámoše,zkoušel jsem je prohodit a dělalo to taky.Vyčistím oba a uvidím.Dám vědět jak to dopadlo. Quote
Recommended Posts