1peter Odesláno 21. leden 2015 Odesláno 21. leden 2015 Ahoj všetci mam problém zo smerovkou zo začiatku mi prestala ist ale odrazu išla. Pár krát sa mi to stalo a uz nejde vobec išiel som vimenit žiarovku ale ta ja dobra a hladal som poistku a tu neviem najst moste mi poradit kde ju najdem chcem vediet či to je v tom. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 21. leden 2015 Odesláno 21. leden 2015 smerovka pojistku nema pokud nefunguje skus ocistit kontakty vic neporadim - nevim ktera nefunguje a ani jake to je auto Citovat
1peter Odesláno 21. leden 2015 Autor Odesláno 21. leden 2015 Je to lava zadna a auto mam v popisu Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 21. leden 2015 Odesláno 21. leden 2015 tak na mobilu sem ten podpis nevidel zacni vylucovaci metodou ses si jistej tou zarovkou?tazne zarizeni ma nema jake ?? original dodelavane neoriginal je zarovky ve svetlometu spravne zastrcenaje konektor ve svetlometu dobry ? neni tam treba vlhkost neni prostredni plisek na zarovku ohnuty mimo dotek zarovky ? vtit zarovkovou skousecku a jit po svazku a hledat problem Citovat
1peter Odesláno 22. leden 2015 Autor Odesláno 22. leden 2015 Ziarovka je dobra,tazne nemam a kontakty su ako nove ziadna vlhkost neviem si to visvetlit raz ide a potom nejde. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.