Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim hladal som po celom fore a som tu novy a mozno neviem este spravne hladat no zakladam toto tema ak to tu je velmi sa ospravedlnujem. Pri startovani mi auto zacne same pridavat a uberat to trva par sekund a pri rozbehu ma tendenciu chcipat akoby ho pridusalo. Viac je to citit na studenom motore to pridusanie ale iba pri rozbehu alebo cuvani. Ked sa auto rozbehne ide ako ma. Nemal niekto podobny problem? Ak som daco zabudol piste doplnim . dakujem zatial :)

Odesláno

Měl jsem podobny problem zapalovaci civky modul-daval špatně jiskru a odešli postupně 3 problem jen při rozjedu než se to spamatovalo dusilo,prdělo do vyfuku-smrdělo :) a nereagoval plyn při rozjedu až po chvili to bylo ok

Odesláno

No ja mam 1.6 80kw 2003 rocnik... Mam auto druhy mesiac :) este som neni do toho nejaky znalec a to pridusanie ma vytaca tak to budem musiet poriesit. A skrtiaca klapka to nemoze robit ? Auto ma 120tis km original ... Zeby uz odisla ta cievka?

Odesláno

No ja mam 1.6 80kw 2003 rocnik... Mam auto druhy mesiac :) este som neni do toho nejaky znalec a to pridusanie ma vytaca tak to budem musiet poriesit. A skrtiaca klapka to nemoze robit ? Auto ma 120tis km original ... Zeby uz odisla ta cievka?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...