Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

406/407/607 s LPG alebo diesel?

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Tak hádam by mi neklamal do očí aj ten mechanik... :D

doted jsem si myslel ze zas takový vul nejsi.... Pozde prohraal jsi to u mne :-). Svet je plny svini. Diveh se na svet tak jak by sis v duchu rikal ze te vsichni chteji vojebat.vono to tak ve skutecnosti fakt je. Upraveno uživatelem Pe.Tr
Odesláno

No on ti klidně bude tvrdit, a to se podrž, že ti prodal vůz bez zmíněných závad a že jsi to udělal ty svým stylem jízdy

Tohle je někdy na dost dlouhý tahanice, kor jestli jsi podepsal nějaký předávací protokol o čemž trošku pochybuji vzhledem koupi vozu přes komisní prodej

No uvidíš sám, určitě nás budeš informovat, protoře tenhle thread je vlákno roku, ze kterého jsme ukousli teprve 15 dní :D

Guest bluesman
Odesláno

Existuje taká dikcia zákona, podľa ktorej mám právo na odstúpenie od kúpnej zmluvy už len na tom základe, že predávajúci uviedol v zmluve tvrdenie, podľa ktorého auto nemá žiadne vady - a pritom sa preukáže opak. ;)

Inak s tými servismi je to možné, no ako hovorím, zatečenie motora či prevodovky na zvedáku dokážem rozpoznať aj ja. ;) A keď diagnostika ukáže vady, to uvidím jasne aj ja na displeji notebooku. ;)

Guest bluesman
Odesláno

doted jsem si myslel ze zas takový vul nejsi.... Pozde prohraal jsi to u mne. Svet je plny svini. Diveh se na svet tak jak by sis v duchu rikal ze te vsichni chteji vojebat.vono to tak ve skutecnosti fakt je.

Nechápeš pokus o žart? :D

Odesláno

Ono je čas vtipkovat? :D

Existuje taká dikcia zákona, podľa ktorej mám právo na odstúpenie od kúpnej zmluvy už len na tom základe, že predávajúci uviedol v zmluve tvrdenie, podľa ktorého auto nemá žiadne vady - a pritom sa preukáže opak.  ;)

Řekni mi jak toto dokážeš? Klidně se rozepiš

Odesláno

No sak my se tu vsichni celou dobu rezeme. :-)

Hele nesmi pak byt ce smlouve ze stav odpovida stari a opotřebování vozidla. U komisniho prodeje by meli byt nastavene pravidla dane zakonem.

Guest bluesman
Odesláno

Slovenský občiansky zákonník je pomerne jednoduchý predpis, nie ako ten váš nový kódex. :D To mi môžeš veriť, som rád, že som prežil štátnice a dokázal sa ho naučiť za pár mesiacov naspamäť. ;):D

Podstatné je, že v jednom zo zmluvných ustanovení, ktorú sme podpísali, predajca výslovne garantuje, že vozidlo bolo riadne udržiavané, je v dobrom stave a nemá žiadne vady okrem vád zodpovedajúcich veku vozidla. Takže stačil by jeden znalecký posudok a na súde uspejem. ;) No to je krajné riešenie, radšej by som to vyriešil dohodou. :)

Odesláno

No mě opravdu začíná bavit jak tu na každého mrkáš spiklenecky a snažíš se přesvědčit jak jsi nad věcí a přitom jsi z toho nejspíš sám slušně v prdeli .... Pravda, tohle zatím vypadá na vlákno roku. Jenže už se z toho teda místo dobře míněných rad asi spíš stala fraška a nikdo na tom nemá podíl větší než ty a tvoje reakce.

Guest bluesman
Odesláno

Nie som nad vecou, je jasné, že som sklamaný, pretože sa nerád s niekým doťahujem, mám toho dosť v profesnom živote. ;) Ale osud to chcel inak a doplatil som na to, že nemám predsudky voči spoločnosti a každému najskôr dôverujem, kým ma nepresvedčí o opaku. :)

Odesláno

Hádám, že jsi právník, advokát..... Jak můžeš důvěřovat lidem..... Ty přeci potřebuješ, aby lidi důvěřovali tobě a ty je musíš umět tahat za fusekli :D:D 

sorry za  :xvul ale nedalo mi to

To víš, jsem na noční a se zájmem se tu místy i bavím 

Guest bluesman
Odesláno

Punkac, advokát ešte nie, len koncipient. Ale chcel som byť lekár, mám rád ľudí, chápeš. :D Avšak verím na karmu, a snažím sa konať len dobro a nikomu neubližovať s tým, že sa mi to raz (aspoň v ďalšom živote) v dobrom vráti. ;):D

Odesláno

:D Avšak verím na karmu, a snažím sa konať len dobro a nikomu neubližovať s tým, že sa mi to raz (aspoň v ďalšom živote) v dobrom vráti. ;):D

No to ja tiez a preto mam doterz holu rit :-)

Odesláno

. . . chápu to dobře, že je zde cca 20 stran rad, dobře míněných poznámek, osobních zkušeností s to celé je k HOVNU?? A teď se tu začíná rozebírat potíže s vozem, který jsi koupil?

Hele, ty si z těch lidí tady děláš prdel že jo a někde jinde na netu se všichni dobře baví . . . 

Guest bluesman
Odesláno

Neviem, či si to čítal celé, ale pred niekoľkými stranami boli ľudia zvedaví na tie potíže, inak by som sa nerozpisoval a nezaťažoval ich detailami... ;)

Odesláno

no jasně proč je zatěžovat detaily když ti zde jen 20 stran a 10 dní radili viď ... začínám si opravdu jako jiní myslet že problém je mezi klávesnicí a židlí ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...