Pe.Tr Odesláno 15. leden 2015 Odesláno 15. leden 2015 (upraveno) Tak hádam by mi neklamal do očí aj ten mechanik... doted jsem si myslel ze zas takový vul nejsi.... Pozde prohraal jsi to u mne :-). Svet je plny svini. Diveh se na svet tak jak by sis v duchu rikal ze te vsichni chteji vojebat.vono to tak ve skutecnosti fakt je. Upraveno 15. leden 2015 uživatelem Pe.Tr Citovat
punkac Odesláno 15. leden 2015 Odesláno 15. leden 2015 No on ti klidně bude tvrdit, a to se podrž, že ti prodal vůz bez zmíněných závad a že jsi to udělal ty svým stylem jízdy Tohle je někdy na dost dlouhý tahanice, kor jestli jsi podepsal nějaký předávací protokol o čemž trošku pochybuji vzhledem koupi vozu přes komisní prodej No uvidíš sám, určitě nás budeš informovat, protoře tenhle thread je vlákno roku, ze kterého jsme ukousli teprve 15 dní Citovat
Guest bluesman Odesláno 15. leden 2015 Odesláno 15. leden 2015 Existuje taká dikcia zákona, podľa ktorej mám právo na odstúpenie od kúpnej zmluvy už len na tom základe, že predávajúci uviedol v zmluve tvrdenie, podľa ktorého auto nemá žiadne vady - a pritom sa preukáže opak. Inak s tými servismi je to možné, no ako hovorím, zatečenie motora či prevodovky na zvedáku dokážem rozpoznať aj ja. A keď diagnostika ukáže vady, to uvidím jasne aj ja na displeji notebooku. Citovat
Guest bluesman Odesláno 15. leden 2015 Odesláno 15. leden 2015 doted jsem si myslel ze zas takový vul nejsi.... Pozde prohraal jsi to u mne. Svet je plny svini. Diveh se na svet tak jak by sis v duchu rikal ze te vsichni chteji vojebat.vono to tak ve skutecnosti fakt je. Nechápeš pokus o žart? Citovat
punkac Odesláno 15. leden 2015 Odesláno 15. leden 2015 Ono je čas vtipkovat? Existuje taká dikcia zákona, podľa ktorej mám právo na odstúpenie od kúpnej zmluvy už len na tom základe, že predávajúci uviedol v zmluve tvrdenie, podľa ktorého auto nemá žiadne vady - a pritom sa preukáže opak. Řekni mi jak toto dokážeš? Klidně se rozepiš Citovat
Pe.Tr Odesláno 15. leden 2015 Odesláno 15. leden 2015 No sak my se tu vsichni celou dobu rezeme. :-) Hele nesmi pak byt ce smlouve ze stav odpovida stari a opotřebování vozidla. U komisniho prodeje by meli byt nastavene pravidla dane zakonem. Citovat
Pe.Tr Odesláno 15. leden 2015 Odesláno 15. leden 2015 Anebo kupujici byl seznamen se stavem vozu. Na to fakt bacha Citovat
Guest bluesman Odesláno 15. leden 2015 Odesláno 15. leden 2015 Slovenský občiansky zákonník je pomerne jednoduchý predpis, nie ako ten váš nový kódex. To mi môžeš veriť, som rád, že som prežil štátnice a dokázal sa ho naučiť za pár mesiacov naspamäť. Podstatné je, že v jednom zo zmluvných ustanovení, ktorú sme podpísali, predajca výslovne garantuje, že vozidlo bolo riadne udržiavané, je v dobrom stave a nemá žiadne vady okrem vád zodpovedajúcich veku vozidla. Takže stačil by jeden znalecký posudok a na súde uspejem. No to je krajné riešenie, radšej by som to vyriešil dohodou. Citovat
Guest StibTo Odesláno 15. leden 2015 Odesláno 15. leden 2015 No mě opravdu začíná bavit jak tu na každého mrkáš spiklenecky a snažíš se přesvědčit jak jsi nad věcí a přitom jsi z toho nejspíš sám slušně v prdeli .... Pravda, tohle zatím vypadá na vlákno roku. Jenže už se z toho teda místo dobře míněných rad asi spíš stala fraška a nikdo na tom nemá podíl větší než ty a tvoje reakce. Citovat
Guest bluesman Odesláno 15. leden 2015 Odesláno 15. leden 2015 Nie som nad vecou, je jasné, že som sklamaný, pretože sa nerád s niekým doťahujem, mám toho dosť v profesnom živote. Ale osud to chcel inak a doplatil som na to, že nemám predsudky voči spoločnosti a každému najskôr dôverujem, kým ma nepresvedčí o opaku. Citovat
punkac Odesláno 15. leden 2015 Odesláno 15. leden 2015 Hádám, že jsi právník, advokát..... Jak můžeš důvěřovat lidem..... Ty přeci potřebuješ, aby lidi důvěřovali tobě a ty je musíš umět tahat za fusekli :D sorry za ale nedalo mi to To víš, jsem na noční a se zájmem se tu místy i bavím Citovat
Guest bluesman Odesláno 15. leden 2015 Odesláno 15. leden 2015 Punkac, advokát ešte nie, len koncipient. Ale chcel som byť lekár, mám rád ľudí, chápeš. Avšak verím na karmu, a snažím sa konať len dobro a nikomu neubližovať s tým, že sa mi to raz (aspoň v ďalšom živote) v dobrom vráti. Citovat
dusan2 Odesláno 15. leden 2015 Odesláno 15. leden 2015 Avšak verím na karmu, a snažím sa konať len dobro a nikomu neubližovať s tým, že sa mi to raz (aspoň v ďalšom živote) v dobrom vráti. No to ja tiez a preto mam doterz holu rit :-) Citovat
Guest bluesman Odesláno 15. leden 2015 Odesláno 15. leden 2015 Vítam ťa v klube mentálne bohatých ľudí! Citovat
Honza z Nera Odesláno 15. leden 2015 Odesláno 15. leden 2015 . . . chápu to dobře, že je zde cca 20 stran rad, dobře míněných poznámek, osobních zkušeností s to celé je k HOVNU?? A teď se tu začíná rozebírat potíže s vozem, který jsi koupil? Hele, ty si z těch lidí tady děláš prdel že jo a někde jinde na netu se všichni dobře baví . . . Citovat
Guest bluesman Odesláno 15. leden 2015 Odesláno 15. leden 2015 Neviem, či si to čítal celé, ale pred niekoľkými stranami boli ľudia zvedaví na tie potíže, inak by som sa nerozpisoval a nezaťažoval ich detailami... Citovat
Guest StibTo Odesláno 15. leden 2015 Odesláno 15. leden 2015 no jasně proč je zatěžovat detaily když ti zde jen 20 stran a 10 dní radili viď ... začínám si opravdu jako jiní myslet že problém je mezi klávesnicí a židlí ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.